havadurum

Babalar Günü için son dakika hediye önerileri

Yaklaşan Babalar Günü için hâlâ bir hediye almadıysanız, bu haberimiz sizin için! Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak babanıza olan sevgi ve minnettarlığınızı özel bir hediye ile gösterebilirsiniz.

885

Babalar Günü yaklaştıkça hediye arayışı da artıyor doğal olarak. Bu özel günde babanıza olan sevgi ve minnettarlığınızı özel bir hediye ile göstermek isteyenler için teknolojik ürünler de imdadımıza yetişiyor.

İşte babanız için seçebileceğiniz birkaç teknolojik ürün alternatifi:

Akıllı Ev Aletleri

Akıllı ev aletleri denilince aklımıza önce annelerimizin gelmesi doğal ancak babalarımız için de pek çok seçenek mevcut. Örneğin evin bakımı ile ilgili işlerde kullanabilecekleri elektronik vidalama aletleri ya da şarj edilebilir pil özelliklerine sahip marangozluk araç gereçlerini bunların arasında sayabiliriz.

Babamızın saati akıllı olmasın mı?

Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak herkesin hakkıysa babalarımız neden bundan mahrum kalsın? Akıllı bir saat alarak babanızın hem sağlık takibini yapmasına hem de zamanlarını daha iyi yönetmelerine katkıda bulunmuş olursunuz.

“O telefon neden kapalı?” sorusu tarih olsun

Taşınabilir şarj cihazları sadece çocukların değil babaların da hayatını kurtarabilir. Gerek hafiflikleri gerekse ebatlarının küçük olması sayesinde kolayca taşınabilen bu cihazlarla artık babanıza istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz.

Kablosuz kulaklık pratikliği

Her ne kadar uzun süre kulaklık kullanımı uzmanlar tarafından önerilmiyorsa da günümüz yaşamının gürültü kirliliği altında bazen daha rahat konuşabilmek bazen de yoğun geçen günün stresini atmak için müzik dinlemek istediğimizde bize büyük kolaylık sağladıkları da bir gerçek. Hele de kablosuz olunca bu kulaklıklar, pratiklikleri ile babanızın kesinlikle gönlünü çalacaktır.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş