B.B. Erzurumspor "Düşme kalksın"

519
Süper Lig`in 2020-2021 sezonunda küme düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir açıklama yayınlayarak küme düşmenin kaldırılmasını talep etti. BB Erzurumspor`dan yapılan açıklama şöyle;
 
"Bu sezon da küme düşmenin kaldırılması için; Süper Lig`de tek bir maç bile izlemeden bu heyecandan mahrum kalan büyük Erzurumspor taraftarımız adına 17 Mayıs günü TFF`ye başvurumuzu yapmıştık ve bu konuda da girişimlerimizi sürdürüyoruz."
 
B.B.Erzurumspor gibi, başkent ekipleri Ankaragücü ile Gençlerbirliği ve Y.Denizlispor da TFF`ye başvurarak, bir sezon daha düşmenin kaldırılmasını istedi. Düşmenin kaldırılması durumunda önümüzdeki sezon Süper Ligin 24 takımlı olacağı ve 12`şer takımlı 2 grup halinde, Play-Off sistemine göre oynanabileceği ifade ediliyor. 

Çakar "Düşme kaldırıldı beyler"
Ünlü yorumcu Ahmet Çakar yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturdu. Çakar paylaşımında, "Beyler bu sezon tüm liglerde küme düşme kaldırıldı. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
 
Süper Lig`de geçen sene küme düşme kaldırılmış ve lig 21 takımla oynanmıştı. TFF Başkanı Nihat Özdemir geçen ay yaptığı açıklamada bu sezonda küme düşmenin uygulanmayacağı yönündeki söylentilere, "Hiç kimse aklına bile getirmesin" şeklinde cevap vermişti.
(Haber Merkezi)
Paylaş