havadurum

Ayvalık Belediye Başkanı'ndan sürpriz, Gazilerin Yüzü Güldü!

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, gazilere belediyeye ait yazıhaneyi tahsis ederek, daha geniş ve konforlu bir lokal sağladı

839

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gaziler Haftası'nda yapamadığı ziyareti gerçekleştirerek, gazilere büyük bir sürpriz yaptı. Ergin, belediyeye ait yazıhaneyi de gazilere tahsis ederek, daha geniş ve konforlu bir lokal sağladı.

Gazilerden Başkan Ergin'e Teşekkür

Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu, Belediye Başkanı Mesut Ergin'in kendilerine her zaman destek verdiğini belirterek, teşekkür etti. Kıranoğlu, "Bugüne kadar göreve gelip giden belediye başkanlarından her defasında çok daha iyi koşullara sahip bir lokal ve çalışma ofisi istemiştik. Ancak bu talebimiz bir türlü gerçekleşmemişti. Şimdi ise sağ olsun Belediye Başkanımız Mesut Ergin'e bu konuyu açar açmaz, hemen dernek binamızın yanı başındaki yazıhaneyi de bizlere tahsis etti" dedi.

Başkan Ergin: Gazilerimize Şükranlarımı Sunuyorum

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ise, gazilerin vatan savunması için canlarını feda etmekten tereddüt etmeyen kahramanlar olduğunu söyledi. Ergin, "Bugün bu güzel vatanda özgürce yaşıyorsak, bunu tereddütsüz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tabiî ki şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Gazilerimiz bugün bizleri kabul ettiler. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, vatan savunması için canlarını feda etmekten tereddüt etmeyen kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Paylaş