Ayvacık YEG'den Şap Köyüne destek

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın katkılarıyla kurulan Assos Yerel Eylem Grubu Derneği, Şap Köyü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ne önemli bir destek sağladı.

1441

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın katkılarıyla kurulan Assos Yerel Eylem Grubu Derneği, yerel kadın kooperatiflerine makine ve ekipman desteği sağlamaya devam ediyor. Bu destekler sayesinde, bölgedeki kadın girişimcilerin üretim kapasitelerini artmış olacak.

Ayvacık Assos Yerel Eylem Grubu'nden Şap Köyü kadın girişimcilere destek

Ayvacık Assos Yerel Eylem Grubu Dernek Başkanı Hasan Fehmi Arıkan yapılan destek ile ilgili bir açıklama yaptı. Arıkan; “Assos Yerel Eylem Grubu Kırsal Alanda bu sefer Şap Köyü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ne konveksiyonlu 4 tepsi kapasiteli fırın, hamur yoğurma makinası, 250 bardak çay makinesi, alüminyum düz tavaların tamamı ücretsiz olarak teslim edilmiştir. İlçemiz ve köylerimizin kalkınması için ilçemiz ve köylerimize, esnaf ve sanatkarlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlara STK'larımıza, Staretejik ve yenilikçi hamleleriyle her türlü imkanları sağlayacağız. Katkılarımız şuanda Küçük projeler kapsamında devam etmektedir” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş