Ayhan Gider’den İl Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlerine ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’ya ziyarette bulundu.

936

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’yı makamlarında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gider, her iki müdüre de hayırlı olsun dileklerini iletirken, Çanakkale’nin güvenliği ve eğitimi konularında önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Güvenlik ve eğitim alanındaki çalışmaların güçlendirilmesini ele aldık"

Ayhan Gider, yaptığı açıklamada, Çanakkale’nin huzuru ve gençlerin geleceği için güvenlik ve eğitim alanındaki çalışmaların güçlendirilmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı. “Şehrimizin huzuru ve gençlerimizin geleceği için güvenlik ve eğitim alanındaki çalışmaların güçlendirilmesi adına atılacak adımları ele aldık,” diyen Gider, bu konularda yapılacak iş birliklerinin Çanakkale’nin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Gider, yaptığı açıklamada; “Şehrimizin huzuru ve gençlerimizin geleceği için güvenlik ve eğitim alanındaki çalışmaların güçlendirilmesi adına atılacak adımları ele aldık” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş