Aydemir Akbaş Öldü Mü? Aydemir Akbaş’ın Son Durumu!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, dün evinde baygın halde bulundu ve hızla hastaneye kaldırıldı. Daha önce iki kez kanseri yenen 88 yaşındaki usta oyuncunun, üçüncü kez kanserle mücadele ettiği biliniyor.

680

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Aydemir Akbaş, geçtiğimiz gün evinde baygın halde bulunmasının ardından hastaneye kaldırıldı. 88 yaşındaki usta oyuncu, daha önce iki kez kanseri yenmiş, fakat üçüncü kez kanserle mücadele etmeye başlamıştı.

Entübe Edildi

Hastanede yoğun bakıma alınan Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği bilgisi paylaşıldı. 2. Sayfa programının haberine göre, sosyal medyada dolaşan ölüm iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Usta oyuncu tedavi altına alındı ve durumu ciddiyetini koruyor.

Yoğun Bakım Haberini İbrahim Tatlıses Duyurdu

Aydemir Akbaş'ın hastaneye kaldırıldığını ve yoğun bakımda olduğunu kamuoyuna duyuran isim ise yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses oldu. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aydemir Akbaş’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi vererek şu ifadelere yer verdi:

"Mesaj atan, merak eden çok oluyormuş. İlginize ve dualarınıza müteşekkirim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Sevenlerime de müjde olsun, kanser değerlerim yarı yarıya azalmış. Bırakmak yok, tedaviye devam. Bu vesileyle herkese mutlu, huzurlu bayramlar, sevgiler."

Sosyal Medyada Yanlış Bilgi Yayılıyor

Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği haberi sonrası sosyal medyada birçok kullanıcı, usta oyuncunun vefat ettiğine dair yanlış bilgiler paylaştı. Ancak bu iddialar asılsız çıktı ve Akbaş'ın durumu yakından takip ediliyor.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş