Avrupa Spor Haftası Çanakkale’de coşkuyla kutlanıyor!

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası kapsamında "Ailemle Tenis Oynuyorum" ve "Ailemle Potadayım" etkinliklerini düzenleyerek, sağlıklı yaşamı teşvik ediyor ve ailelerin sporla buluşmasını sağlıyor.

240

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerle şehre hareket katmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ailemle Tenis Oynuyorum” ve “Ailemle Potadayım” etkinlikleriyle sporun her yaş grubuna hitap ettiği vurgulandı.

Sporla hareketli bir başlangıç

Etkinlikler Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) iş birliği ile düzenleniyor. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporun birleştirici gücünü ve sağlıklı yaşamın önemini ön plana çıkardıkları bu haftada, halkı sporla buluşturmayı hedefliyor. "Ailemle Tenis Oynuyorum" ve "Ailemle Potadayım" gibi etkinliklerle özellikle aileler, sporun keyfini bir arada yaşama fırsatı buluyor.

Sağlıklı yaşam için sporun önemi

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, “Bu özel haftada herkesin sporla buluştuğu anları kutluyor, sağlıklı yaşamı birlikte yaşıyoruz” ifadesiyle, sporun hayatın her alanında yer alması gerektiği mesajı verildi. Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, sporun sadece bireysel değil, ailecek yapılabilecek bir aktivite olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor

Avrupa Spor Haftası boyunca sürecek etkinlikler ile Çanakkale’de spor dolu anlar yaşanmaya devam edecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş