Avrupa Maçları Nereden İzlenir? Avrupa Maçları için TRT 1 Frekans Güncelleme Nasıl Yapılır?

Galatasaray, bu akşam Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Young Boys'u konuk edecek. Bu önemli karşılaşmayı yüksek çözünürlükte izlemek isteyen futbolseverler, TRT 1 frekans güncelleme detaylarını araştırıyor. Peki TRT 1 frekans güncelleme nasıl yapılır?

898

Süper Lig takımlarının Avrupa arenasındaki heyecan dolu maçları, yeni sezonda TRT 1, TRT Spor ve Tabii üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu kapsamda, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele eden takımların 2024-25, 2025-26 ve 2026-27 sezonu maçları da TRT ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. Süper Lig takımlarının maçları şifresiz olarak yayınlanırken, diğer Avrupa takımlarının karşılaşmaları TRT’nin dijital platformu “Tabii” üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Rövanşı Galatasaray-Young Boys Maçı TRT 1'de

Bu akşam, Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Young Boys'u ağırlayacak. Maçı yüksek çözünürlükte izlemek isteyen futbolseverler ise TRT 1 frekans güncellemesiyle ilgili detayları araştırmaya başladı. TRT 1 frekansını güncellemeyen bazı kullanıcılar, "Frekans bilgilerinizi güncelleyin" uyarısıyla karşılaşabiliyor. Bu nedenle, maçı sorunsuz bir şekilde izlemek için frekans güncelleme işleminin nasıl yapılacağını bilmek büyük önem taşıyor.

TRT 1 Frekans Güncelleme Nasıl Yapılır?

TRT 1 ekranları üzerinden Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek isteyen izleyiciler, uydu alıcıları veya kumandaları aracılığıyla frekans güncellemesi yapabilirler. Frekans güncellemesi, kanal ayarları bölümünden manuel olarak gerçekleştirilebilir. Ayarlar, kanal ayarları ve manuel ayarlama bölümüne girip, aşağıda verilen güncel frekans bilgilerini girerek TRT 1’i güncelleyebilirsiniz.

TRT 1 Güncel Frekans Bilgileri

  • Uydu: Türksat 4A
  • Frekans: 11794
  • Polarizasyon: V (Dikey)
  • Sembol Oranı: 30000
  • FEC: 3/4

Bu frekans bilgilerini girerek TRT 1’i güncelleyebilir ve Galatasaray-Young Boys maçını yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz.

Avrupa Takımlarının Maçları Hangi Kanalda?

TRT, Süper Lig takımlarının maçlarının yanı sıra Avrupa takımlarının maçlarını da üç sezon boyunca ekranlarına taşıyacak. TRT 1, TRT Spor ve Tabii platformu üzerinden futbolseverler, Avrupa Kupası maçlarını takip edebilecek. Süper Lig takımlarının maçları şifresiz olarak izlenebilirken, Avrupa takımlarının karşılaşmaları ise Tabii üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş