havadurum

Ateş ve Kan Yeniden Alevleniyor: House of the Dragon 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Westeros'un Demir Tahtı için mücadelesi 2. sezonda da devam ediyor! Game of Thrones hayranlarının sabırsızlıkla beklediği House of the Dragon'un 2. sezonu ekranlara ne zaman gelecek? Bu sorunun cevabı nihayet belli oldu!

1239

Ejderhaların gölgesinde geçen Westeros taht oyunları, House of the Dragon ile kaldığı yerden devam ediyor. Targaryen Hanedanı'nın iç çekişmelerini anlatan dizi, ilk sezonuyla izleyicileri büyüledi. Peki, 2. sezon ne zaman yayınlanacak? merak edenler için tüm detayları bu yazıda bulabilirsiniz.

2. Sezon Yayın Tarihi:

Heyecanla beklenen House of the Dragon 2. Sezon, 17 Haziran 2024'te BluTV platformunda izleyicilerle buluşacak! İlk sezondan sonra Amerika yayınından hemen sonra BluTV'de yayınlanacak olan dizi, Westeros'un kaderini belirleyecek yeni bir maceraya atılacak.

2. Sezonda Neler Bekleniyor?

İlk sezonun finalinde yaşananlar sonrası Westeros'ta dengeler sarsıldı. 2. sezonda ise taht mücadelesi daha da kızışacak gibi görünüyor. Fragmandan da anlaşılacağı üzere, Targaryen Hanedanı'nın iki kolu arasındaki savaş iyice alevlenecek. Ejderhaların da savaşa dahil olmasıyla birlikte izleyiciyi nefes kesici bir sezon bekliyor.

Karakterler ve Oyuncular:

Matt Smith (Daemon Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen), Paddy Considine (Viserys I Targaryen), Steve Toussaint (Corlys Velaryon), Eve Best (Rhaenys Targaryen) gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu da bu sezonda da yine oldukça etkileyici.

Yayın Platformu:

House of the Dragon 2. Sezon, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi BluTV platformunda yayınlanacak. Diziyi izlemek için BluTV abonesi olmanız gerekiyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş