havadurum

Atatürk Caddesi’nde temizleme çalışmaları devam ediyor

Çanakkale Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları için Atatürk Caddesi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında cadde üzerinde süpürge ve yıkama, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının temizlik ve bakımları yapıldı.

1415

Çanakkale Belediyesi, İl Trafik Komisyonu kararı gereğince Atatürk Caddesi’nin İbrahim Bodur Lisesi kavşağından Müze kavşağına kadar olan kısmında çift yönlü olarak genel temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında cadde üzerinde süpürge ve yıkama, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının temizlik ve bakımları yapıldı.

Cadde Araç Parklarına Kapatıldı

Kapsamlı bakım ve temizlik çalışması için önceden yapılan duyurular kapsamında caddenin ilgili bölümü araç parklarına kapatıldı. 7 Aralık Perşembe günü sabah saatlerinde başlatılan çalışmalar doğrultusunda Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce cadde üzerinde detaylı temizlik gerçekleştirildi.

Yağmursuyu ve Kanalizasyon Hatları Bakıma Alındı

Ayrıca aynı gün, Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce de yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının genel temizlik ve bakımları yapıldı. Bu sayede olası tıkanıklık ve arıza riskleri önlenmiş oldu.

Ana Caddelerde Rutin Temizlik ve Bakım Devam Edecek

İl Trafik Komisyonu kararı gereğince detaylı temizlik ve bakım çalışmaları, belirlenen program dahilinde ana caddelerde duyurular yapılarak rutin olarak sürdürülecektir. Çanakkale Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları için çalışmalarına devam edecektir.

(Esra Güller)

Paylaş