havadurum

Ata Demirer’in Smokinli Pozlarıyla Olay Yarattığı Zayıflama Sırrı! Ata Demirer 5 ayda 22 kilo verdi!

Ata Demirer, son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Ünlü komedyen, nasıl zayıfladığını çeşitli programlarda ve sosyal medyada paylaştı.

1473

Ünlü komedyen Ata Demirer, son zamanlarda zayıflamasıyla gündemde. Peki, Ata Demirer nasıl zayıfladı? İşte, Ata Demirer’in smokinli pozlarıyla olay yarattığı zayıflama sırrı!

Ata Demirer 5 Ayda 22 Kilo Verdi!

Ata Demirer, kariyerinin başından beri kilolu halleriyle tanınıyordu. Ancak geçtiğimiz yıl büyük bir değişim için harekete geçti. Doğayla iç içe yaşamaya başlayan Ata Demirer, sağlıklı beslenme ve sporla birlikte 5 ayda tam 22 kilo verdi. Eski halinden eser kalmayan ünlü komedyen, smokinli pozlarıyla hayranlarını şaşırttı.

Ata Demirer’in Zayıflama Sırrı Ne?

Ata Demirer, zayıflama sürecinde neler yaptığını sosyal medya hesabından paylaştı. Ata Demirer, doğal ürünlerle beslendiğini, bol su içtiğini, düzenli uyuduğunu ve yürüyüş yaptığını belirtti. Ayrıca Ata Demirer, yoga ve pilates gibi egzersizlere de yer verdi. Ata Demirer, zayıflama sırrını şöyle özetledi: “Sağlıklı yaşamak için kendinize zaman ayırın. Kendinizi sevin ve mutlu olun. Her şey sizin elinizde.”

Ata Demirer’in Son Hali Beğeni Topladı!

Ata Demirer, zayıflamasıyla birlikte kendine olan güveni de arttırdı. Ünlü komedyen, smokinli pozlarını Instagram’da paylaştı. Ata Demirer’in takipçileri, fotoğraflara beğeni ve yorum yağdırdı. Ata Demirer’e iltifatlar yağan takipçileri, “Giderek inceliyorsun Ata!”, “Çok yakışmış, maşallah!”, “Seni çok seviyoruz, başarılarının devamını dileriz!” gibi mesajlar bıraktı. Ata Demirer, zayıflama sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

(Esra Güller)

Paylaş