havadurum

AÖL sonuçları açıklandı mı? AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sonuçlarında son durum…

AÖL sonuçları açıklandı mı? AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak soruları öğrenciler tarafından sıklıkla merak ediliyor. İşte AÖL sınavlarında son durum…

694

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınav sonuçları için geri sayım devam ediyor.  Sınavların üzerinden günler geçti ve öğrenciler heyecanla sonuçları beklemeye başladı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) 3. dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Kurumları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 3’üncü Dönem Sınavları 28 Temmuz– 9 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sonuçları değerlendirmelerin ardından açıklanacak.

AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçlarının en geç 25 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor.

AÖL sonuçları nereden öğrenilir?

AÖL sınav sonuçları için değerlendirme süreci, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor. Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuç bilgileri internet üzerinden erişime açıklanacak. Öğrenciler, T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuçlarına erişebilecekler. Sonuçlar, öğrencilere  yazılı olarak gönderilmeyecek.

(Nilay Günay)

Paylaş