havadurum

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında kritik bir maç oynanacak. Liderliği Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, deplasmanda Sergen Yalçın’ın ekibini yenerek zirveye geri dönmek istiyor. Peki, Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları ve muhtemel 11’ler…

1029

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında zorlu bir mücadele yaşanacak. Liderlik koltuğunu Galatasaray’a kaptıran sarı-lacivertliler, deplasmanda Sergen Yalçın’ın ekibini yenerek tekrar zirveye çıkmak istiyor. Peki, Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları…

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı 3 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi Volkan Bayarslan olacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Maçın 4. hakemi Çağdaş Altay olacak.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı skor takibi ve son dakika gelişmeleri için fanatik.com.tr’yi takip edebilirsiniz.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın muhtemel 11’leri şöyle:

Antalyaspor: Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Larsson, Kaluzinski, Safuri, Saric, Bytyqi, A.Buksa.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Djiku, Ferdi, Krunic, İsmail, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi son durum

Fenerbahçe, Süper Lig’in 23. haftasında Ankaragücü’nü Cengiz Ünder’in attığı iki golle 2-0 mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 60’a çıkaran sarı-lacivertliler, maç eksiğiyle Galatasaray’ın ardından averajla ikinci sırada yer aldı. Fenerbahçe, Antalyaspor maçıyla birlikte maç eksiğini kapatarak liderliği geri almak için mücadele edecek.

Antalyaspor ise Süper Lig’in 23. haftasında Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 34’e yükselten kırmızı-beyazlılar, ligde altıncı sırada bulunuyor. Antalyaspor, Fenerbahçe karşısında sahasında galibiyet arayacak.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hakkında bilmeniz gerekenler

Antalyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’de bugüne kadar 55 kez karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe’nin galibiyet sayısı 36, Antalyaspor’un galibiyet sayısı 8. 11 maç ise berabere bitti.

Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 27 maçın 13’ünü kazandı, 5’ini kaybetti, 9’unda berabere kaldı.

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, Antalyaspor maçıyla birlikte ilk kez kadroda yer aldı.

Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Michy Batshuayi, Antalyaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu, Antalya maçında kart görmeleri halinde Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş