Anne ve anne adaylarına emzirme eğitimi verildi

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Çan Kale Seramik Fabrikasında çalışan anne ve anne adaylarına emzirme eğitimi verdi. Eğitimde anne sütünün önemi vurgulanarak katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtıldı ve belgeler takdim edildi.

376

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, Çan Kale Seramik Fabrikasında çalışan anne ve anne adayları ile bir araya geldi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Aslı Okan ve beraberindeki sağlık personeli, anne sütü ve emzirme konusunda eğitim vererek, emzirmenin önemi hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca, katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtılarak, etkinlik sonunda belgeler takdim edildi.

Çan Devlet Hastanesi ve Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde, anne sütü ve emzirmenin faydaları üzerinde duruldu. Eğitim programı kapsamında anne ve anne adaylarına bebek sağlığı için emzirmenin ne kadar önemli olduğu vurgulanırken, doğru emzirme teknikleri hakkında da bilgiler paylaşıldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş