havadurum

Ankaragücü'nde Belözoğlu Dönemi Son Erdi! Teknik Direktörlük Koltuğuna Kim Oturacak?

MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

1030

Süper Lig'de küme düşen MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Belözoğlu ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Belözoğlu'nun Veda Mesajı:

Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "MKE Ankaragücü'nde görev sürem sona ermiştir. Kulübüme, camiamıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Başarılar dilerim."

Ankaragücü'nde Yeni Teknik Direktör Kim Olacak?

Belözoğlu'nun ayrılışının ardından Ankaragücü'nde yeni teknik direktör arayışları başladı. Kulislerde, kulüp yönetiminin öncelikli hedefi olarak İlhan Cavcav'ın ismi geçiyor. Cavcav, daha önce de Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevini başarıyla yürütmüştü.

Belözoğlu Döneminde Neler Oldu?

Emre Belözoğlu, 2021-2022 sezonunun ortasında Ankaragücü'nün teknik direktörlüğüne getirilmişti. Belözoğlu yönetiminde Ankaragücü, ligde 31 maçta 7 galibiyet, 13 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 34 puan toplayabildi ve Süper Lig'de küme düşen ilk takım oldu. Türkiye Kupası'nda ise yarı finale yükselmeyi başardı.

Ankaragücü'nün Geleceği Ne Olacak?

Süper Lig'e veda eden Ankaragücü'nün yeni sezonda TFF 1. Lig'de mücadele edeceği belirtildi. Kulüp yönetimi, yeni teknik direktör ile birlikte bir an önce transfer çalışmalarına başlamak ve TFF 1. Lig'e güçlü bir şekilde dönmek istiyor.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş