Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Ayvacık'ta coşkuyla gerçekleşti

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Ayvacık'ta düzenlenen Taekwondo ve Güreş gösterilerinin tamamlandığını duyurdu. Katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Salih Sak, sporun önemine vurgu yaptı.

288

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Taekwondo ve Güreş gösterilerinin tamamlandığını duyurdu. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Katılım sağlayan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Etkinlikler, her yaştan insanın spor yapmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması amacıyla düzenlendi. Yürüyüş programı, İlçe Müdürlüğü önünden başlayarak Atatürk Kültür Parkı'nda sona erdi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri sırasında Ayvacık Kaymakamı Salih Sak da katılım gösterdi. Kaymakam Sak, “Amatör Spor Haftası” kapsamında planlanan tüm faaliyetlerin hazırlanmasında emeği geçen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Poyraz ve tüm personele teşekkür etti.

Amatör Spor Haftası etkinliklerine katılan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, "Amatör Spor Kulüpleri Haftası Kutlama Programı kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen çelenk koyma ve kortej yürüyüşüne katılım sağladık" açıklamasında bulundu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş