havadurum

Altın İğne Tedavisi ile Tanışın, Cildinizin Işıltısını Yeniden Keşfedin!

634

Son zamanların en sık tercih edilen medikal estetik prosedürleri arasında yer alan altın iğne tedavisi, aynı zamanda radyofrekans yöntemi olarak da adlandırılır. Altın iğne tedavisi İstanbul, altın kaplı mikro iğneler aracılığıyla cildin alt katmanlarına radyofrekans dalgaları gönderilmesi yoluyla uygulanır. Ciltteki kolajen ve elastin üretimini tetikleyen altın iğne tedavisi, cildi yenilemeye ve gençleştirmeye yardımcı olur. Cildin daha ışıltılı, pürüzsüz ve sıkı bir görünüme kavuşmasını destekler. Bu kapsamda cilt gençleştirme, ciltteki sivilce izlerini ve çatlakları giderme, gözenekleri sıkılaştırma, boyun ve dekolte bölgesini toparlama gibi farklı amaçlara yönelik olarak altın iğne tedavisine başvurulabilir.

Altın İğne Tedavisi Nedir?

Altın iğne tedavisi, radyofrekans enerjisinin altın kaplı mikro iğneler aracılığıyla kullanıldığı bir cilt yenileme teknolojisidir. Prosedür ile derideki gevşekliğin tedavi edilmesi, yaşlanmış cildin gerilmesi, ciltteki akne izlerinin düzeltilmesi ve kırışıklıkların azaltılması amaçlanabilir. Tedavi sırasında altın iğneler hem gerekli enerjiyi verir hem yalıtım özellikleri sayesinde epidermisi korur. Bu nedenle tedavinin bir yan etkiye neden olması riski son derece düşük ve iyileşme süreci de kısadır. Altın iğne tedavisinin diğer bir özelliği ise lazer ve diğer bazı yöntemlerde olduğu gibi ciltte kabuklanma, pullanma ve ödem oluşumuna yol açmamasıdır.

Altın İğne ile Etkili Sonuçlar Almak Mümkün

Altın iğne tedavisine başlamadan önce uygulama bölgesini temizlemek ve işlem sırasındaki rahatsızlık hissini minimize etmek için bölgeye anestezik etkili krem sürmek gerekir. Ucunda çok sayıda mikro altın iğneciğin bulunduğu radyofrekans cihazının cilde temas ettirilmesi ve cildi taramasıyla birlikte, altın iğneler ayarlanmış olan derinlikteki cilde temas edip ani giriş çıkışlar yapmaya başlar. Cilt altına yüksek frekanslı radyo dalgaları verilerek kontrollü bir tahribat sağlanabilir. Bu sayede cilt yüzeyinde hiçbir zarar meydana gelmeden cildin alt tabakasında kolajen ve elastin üretiminin tetiklenmesi sağlanabilir.

Uygulamayı takip eden 3-4 saat süreyle ciltte kızarıklıklar görülebilir. Bu kızarıklıklar genellikle 1 ila 3 gün içinde yavaş yavaş geçer. Uygulamanın yapıldığı gün yüzü yıkamamak ve makyaj yapmamak gerekir.

Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. ( https://safakgoktas.com/altin-igne-tedavisi/)

(BÜLTEN)
Paylaş