havadurum

Alsancak dizisi oyuncuları

Alsancak dizisi oyuncuları ve konusuyla heyecan yaratıyor. TRT 1'in yeni dizisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılarını ekrana taşıyor. Dizi, Pençe Timi'nin terör örgütleriyle verdiği mücadeleyi ve komutan Ali Banazlı'nın (Uğur Güneş) silah taciri Nadia Ivanov'la (Gülsim Ali İlhan) yaşadığı aşkı anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Ahmet Olgun Sünear, Eslem Akar, Osman Soykut gibi isimler yer alıyor. Alsancak dizisi oyuncularının biyografileri ve dizinin konusu hakkında merak edilenler haberimizde.

10393

Alsancak dizisi oyuncuları ve konusu merak edilen yeni bir dizi olarak TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı dizi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılarını anlatıyor. Dizi, dünyada başlayan kaos çağı, enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılması ve Pençe Timi'nin verdiği mücadeleyi konu alıyor. Alsancak dizisi oyuncuları arasında kimler var? İşte dizinin başlıca karakterleri ve oyuncularının kısa biyografileri:

Uğur Güneş - Ali Banazlı

Uğur Güneş, 13 Ocak 1987'de Ankara'da doğdu. Oyuncu olan Güneş, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok film ve dizide rol alan Güneş, Diriliş Ertuğrul, Bir Zamanlar Çukurova, Ramo gibi yapımlarda izleyiciyle buluştu. Alsancak dizisinde ise Pençe Timi komutanı Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı rolünü üstlendi.

Gülsim Ali İlhan - Nadia Ivanov

Gülsim Ali İlhan, 15 Mart 1993'te Bulgaristan'da doğdu. Oyuncu ve model olan İlhan, Bulgaristan Ulusal Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Türkiye'de ilk olarak Kızıl Elma dizisinde rol alan İlhan, Diriliş Ertuğrul, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde başrol oynadı. Alsancak dizisinde ise silah taciri Nadia Ivanov rolünü canlandırıyor.

İdris Nebi Taşkan - Aras Güneri

İdris Nebi Taşkan, 14 Nisan 1992'de İstanbul'da doğdu. Oyuncu olan Taşkan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide yer alan Taşkan, Çukur, Sefirin Kızı, Alev Alev gibi yapımlarda rol aldı. Alsancak dizisinde ise Deniz Piyade Teğmen Aras Güneri karakterini oynuyor.

Emre Dinler - Cengiz Uslu

Emre Dinler, 8 Nisan 1989'da Ankara'da doğdu. Oyuncu olan Dinler, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide yer alan Dinler, Vatanım Sensin, Söz, Kuruluş Osman gibi yapımlarda izleyiciyle buluştu. Alsancak dizisinde ise Piyade Yüzbaşı Cengiz Uslu karakterini canlandırıyor.

Ahmet Olgun Sünear - Selçuk Türker

Ahmet Olgun Sünear, 11 Haziran 1988'de Ankara'da doğdu. Oyuncu olan Sünear, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide rol alan Sünear, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Vatanım Sensin, Masumlar Apartmanı gibi yapımlarda izleyiciyle buluştu. Alsancak dizisinde ise Piyade Uzman Çavuş Selçuk Türker karakterini oynuyor.

Eslem Akar - Sedef Banazlı

Eslem Akar, 18 Nisan 1994'te İstanbul'da doğdu. Oyuncu olan Akar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide yer alan Akar, Kırgın Çiçekler, Söz, Aşk Ağlatır gibi yapımlarda rol aldı. Alsancak dizisinde ise Ali Banazlı'nın kız kardeşi Sedef Banazlı rolünü canlandırıyor.

Osman Soykut - Mithat Sargon

Osman Soykut, 25 Ağustos 1957'de Ankara'da doğdu. Oyuncu olan Soykut, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Amerika'ya giden Soykut, birçok Hollywood yapımında rol aldı. Türkiye'de ise Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Masumlar Apartmanı gibi dizilerde izleyiciyle buluştu 10. Alsancak dizisinde ise terör örgütü lideri Mithat Sargon karakterini oynuyor.


Paylaş