havadurum

Almanya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler bu haberde!


A Milli Futbol Takımı, Almanya ile heyecan dolu bir hazırlık maçına çıkıyor! Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek bu mücadele, futbolseverleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. İşte maçın tarihi, saati, yayın kanalı ve muhtemel 11 hakkında merak edilen detaylar!

1042

Almanya - Türkiye maçı için geri sayım başladı! Dev mücadele, Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak. A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Almanya ile karşılaşacak. Peki Almanya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

Almanya - Türkiye maçı tarihi ve saati

A Milli Futbol Takımı, 2023 yılında Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmak için hazırlık maçında Almanya ile karşı karşıya gelecek. Berlin’deki Olimpiyat Stadı’nda bugün yapılacak müsabaka TSİ 22.45’te başlayacak. Almanya - Türkiye maçı TRT 1’den naklen yayımlanacak.

Almanya - Türkiye maçı hakemi

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Marcin Boniek ve Jakub Winkler, dördüncü hakemliğini ise Tomasz Musial üstlenecek.

Almanya - Türkiye maçı muhtemel 11’ler

A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel 11'i

A Milli Futbol Takımı’nda kadrodan çıkarılan Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu dışında eksik bulunmuyor. Şenol Güneş’in sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

Mert, Zeki, Çağlar, Abdulkerim, Cenk, İsmail, Salih, Yusuf Sarı, İrfan Can, Kerem, Barış Alper

Almanya’nın muhtemel 11’i ise şu şekilde olabilir:

Neuer, Henrichs, Rüdiger, Emre Can, Gosens, Neuhaus, Gündoğan, Draxler, Havertz, Waldschmidt, Werner

(Haber Merkezi)

Paylaş