havadurum

Alexis Beka Beka İntihar Girişiminde Bulundu! Alexis Beka Beka'nın Son Durumu Ne?

Nice futbolcusu Alexis Beka Beka, Fransa’nın Nice şehrinde bulunan Magnan Viyadüğü’ne çıkarak kendisini boşluğa bırakmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve psikolog ekipleri, genç futbolcuyu ikna etmek için uğraştı. Peki, Alexis Beka Beka kimdir, neden intihara kalkıştı ve son durumu ne? İşte, Nice futbolcusunun intihar girişimi hakkında merak edilenler.

2278

Nice futbolcusu Alexis Beka Beka, kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen bir intihar girişiminde bulundu. Fransa’nın Nice şehrinde bulunan Magnan Viyadüğü’ne çıkarak kendisini boşluğa bırakmaya çalışan genç futbolcu, olay yerine gelen ekipler tarafından ikna edilmeye çalışılıyor.

Alexis Beka Beka Kimdir?

Alexis Beka Beka, 2001 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te doğdu. Futbola Caen altyapısında başlayan genç oyuncu, 2019 yılında A takıma yükseldi. Orta sahada görev yapan Beka Beka, Caen formasıyla 36 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

2020 yılında Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımına transfer olan Beka Beka, burada sadece 6 maçta forma giyebildi. 2021 yılında ise 12 milyon euro karşılığında Fransa’nın Nice takımına transfer oldu. Nice formasıyla geçen sezon 20 maça çıkan Beka Beka, bu sezon ise henüz forma şansı bulamadı.

Beka Beka, Fransa U-19 ve U-20 milli takımlarında da forma giydi. Ayrıca geçtiğimiz transfer döneminde adı Galatasaray ve Beşiktaş ile de anıldı.

Alexis Beka Beka Neden İntihara Kalkıştı?

Alexis Beka Beka’nın intihar girişiminin nedeni henüz net olarak bilinmiyor. Ancak Fransız basınında yer alan haberlere göre, genç futbolcunun kız arkadaşından ayrılması sonucu bunalıma girdiği ve depresyona girdiği iddia ediliyor.

Bazı kaynaklar ise, Beka Beka’nın Nice takımında forma şansı bulamamasının da intihar girişiminde etkili olduğunu öne sürüyor.

Alexis Beka Beka’nın Son Durumu Ne?

Alexis Beka Beka’nın intihar girişimi, Fransa’da büyük yankı uyandırdı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve psikolog ekibi sevk edildi. Ekipler, yaklaşık bir saat süren çabalar sonucunda genç futbolcuyu ikna edilmeye çalışılıyor.

Beka Beka’nın kulübü Nice de olayla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Oyuncumuz Alexis Beka Beka’nın yaşadığı zor durumdan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Ona destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte ona saygı gösterilmesini rica ediyoruz” denildi.

Paylaş