havadurum

Alagöz Holding Iğdır Spor 1. Lige yükseldi

TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakasında rakibi 1461 Trabzon FK'yı 1-0 mağlup ederek Trendyol 1. Lig'e yükselme başarısı gösteren Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, düzenlenen törenle kupasını aldı.

3352

TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakasında 1461 Trabzon FK'yı 1-0 mağlup eden Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, büyük bir başarıya imza attı. BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleşen heyecan dolu müsabakanın ardından düzenlenen törende, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'ne kupa TFF 1., 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından takdim edildi.

Tören sırasında konuşan Volkan Can, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek, gelecek sezon Trendyol 1. Lig'de başarılar diledi. Bu büyük başarının, kulübün emek ve azmiyle mümkün olduğunu vurgulandı.

Alagöz Holding Iğdır Spor'un bu çıkışı, şehrin ve taraftarların gurur kaynağı olurken, kulüp tarihine altın harflerle yazılan bir başarı olarak tarihi geçti. Futbolseverler, gelecek sezon Trendyol 1. Lig'de Alagöz Holding Iğdır Spor'u başarıyla temsil edecekleri için heyecanla bekliyorlar.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş