havadurum

Aktris Dizisi oyuncuları kim? Aktris Dizisinin konusu nedir?

Disney Plus’ın yeni Türk dizisi Aktris, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosu da hem yetenekli hem de ünlü isimlerden oluşuyor. Arayış dizisinin konusu, Arayış Dizisi Oyuncuları ve diziye dair tüm detaylar haberimizde...

1971

Aktris dizisi, Disney Plus’ta yayınlanan ve izleyicileri kendine bağlayan bir dizi. Dizinin konusu, Türkiye’nin en ünlü oyuncusunun gündüz ışıltılı hayatını, gece ise karanlık dünyasına geçişini gösteren bir hikaye anlatıyor. Yasemin, başarılı bir oyunculuk kariyerine sahipken, geceleri kadın bir seri katil olarak yaşam sürüyor. Hayatını değiştiren gizemli bir adamla tanıştığında ise gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor. Dizinin oyuncu kadrosu da hem yetenekli hem de ünlü isimlerden oluşuyor. Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, Serhat Kılıç gibi isimler dizide rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Soner Caner oturuyor. Aktris dizisi, Disney Plus’ta yayınlanan ve izleyicileri kendine bağlayan bir dizi. Dizinin şu anda bir sezonu bulunuyor. Yeni sezonun gelip gelmeyeceğine dair ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Aktris dizisini izlemek isteyenler Disney Plus’a üye olabilir ve dizinin tüm bölümlerini izleyebilirler.

Aktris Dizisi Oyuncuları

Disney Plus’ın yeni Türk dizisi Aktris, 31 Mayıs’ta izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Soner Caner’in üstlendiği dizide, Türkiye’nin en ünlü oyuncusunun gündüz ışıltılı hayatını, gece ise karanlık dünyasına geçişini gösteren bir hikaye anlatılıyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. İşte Aktris dizisinin oyuncuları ve kısa biyografileri:

Pınar Deniz (Yasemin): 1993 Adana doğumlu olan Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Kamera karşısına ilk kez 2014 yılında Sil Baştan dizisiyle geçti. Vatanım Sensin, Babil, Yargı gibi dizilerde rol aldı. Aktris dizisinde Türkiye’nin en ünlü oyuncusu Yasemin’i canlandırıyor.

Uraz Kaygılaroğlu: 1987 İstanbul doğumlu olan Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Eltilerin Savaşı, Dönerse Senindir, Karakomik Filmler gibi filmlerde oynadı. Üç Kuruş, Avcı, Kuruluş Osman gibi dizilerde rol aldı. Aktris dizisinde Yasemin’in hayatını değiştiren gizemli adamı oynuyor.

Tolga Tekin: 1974 Ankara doğumlu olan Tolga Tekin, Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım mezun oldu. Kamera karşısına ilk kez 2008 yılında Bizim Evin Halleri dizisiyle geçti. Muhteşem Yüzyıl, Kelebekler, Zenne, Kapalı Çarşı gibi projelerde yer aldı. 50m2, Bir Litre Gözyaşı, Akıncı gibi dizilerde rol aldı. Aktris dizisinde Yasemin’in menajeri ve eski sevgilisi olan Cem’i canlandırıyor.

Ahmet Rıfat Şungar: 1983 İstanbul doğumlu olan Ahmet Rıfat Şungar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Kamera karşısına ilk kez 2006 yılında Janjan filmiyle geçti. Kaybolan Yıllar, Üç Maymun, Beş Şehir, Asi gibi projelerde yer aldı. Vatanım Sensin, Şeref Bey, Kadın gibi dizilerde rol aldı. Aktris dizisinde Yasemin’in yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Emre’yi oynuyor.

Şebnem Hassanisoughi: 1985 İstanbul doğumlu olan Şebnem Hassanisoughi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden ve Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Programından mezun oldu. Kamera karşısına ilk kez 2008 yılında Ateşe Yürümek filmiyle geçti. Muhteşem Yüzyıl, Küçük Ağa, Bir Başkadır gibi projelerde yer aldı. Vatanım Sensin, Bir Litre Gözyaşı gibi dizilerde rol aldı. Aktris dizisinde Yasemin’in en yakın arkadaşı olan Zeynep’i canlandırıyor.

İpek Çiçek: 1990 İstanbul doğumlu olan İpek Çiçek, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Kamera karşısına ilk kez 2013 yılında Benim Dünyam filmiyle geçti. İçerde, Çukur, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol aldı. Aktris dizisinde Yasemin’in hayranı olan genç oyuncu Seda’yı oynuyor.

Serhat Kılıç: 1971 İstanbul doğumlu olan Serhat Kılıç, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Kamera karşısına ilk kez 1998 yılında Aynalı Tahir dizisiyle geçti. Kurtlar Vadisi, Ezel, Behzat Ç., Karadayı gibi projelerde yer aldı. Vatanım Sensin, Şahsiyet, Babil gibi dizilerde rol aldı. Aktris dizisinde Yasemin’in babası olan eski oyuncu Kemal’i canlandırıyor.

Dizinin Konusu

Dizinin konusu, Türkiye’nin en ünlü oyuncusunun gündüz ışıltılı hayatını, gece ise karanlık dünyasına geçişini gösteren bir hikaye anlatıyor. Yasemin, başarılı bir oyunculuk kariyerine sahipken, geceleri kadın bir seri katil olarak yaşam sürüyor. Hayatını değiştiren gizemli bir adamla tanıştığında ise gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor. Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, Serhat Kılıç gibi isimler dizide rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Soner Caner oturuyor. Aktris dizisi, Disney Plus’ta yayınlanan ve izleyicileri kendine bağlayan bir dizi. Dizinin şu anda bir sezonu bulunuyor. (Nilay Günay)

Paylaş