havadurum

Akkan, "Kazdağları" kitabını Çanakkale'nin yetkililerine hediye ediyor

Bir dönem Çan, Biga ve Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’nde İşletme Müdürü olarak görev yapan Orman Yüksek Mühendisi Mehmet Akkan, yazdığı “Kazdağları” kitabını protokol başta olmak üzere daire müdürleri ve yakınlarına hediye etmeye devam ediyor

535

İlk olarak Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan’ı makamında ziyaret ederek “Kazdağları” kitabını hediye eden Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Orman Yüksek Mühendisi Mehmet Akkan, son olarak da Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’i ziyaret ederek “Kazdağları” kitabını takdim etti.

Ziyaret ve kitabını takdim etmesini sosyal medya hesabında kamuoyu ile paylaşan Orman Yüksek Mühendisi Mehmet Akkan, “Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’e KAZDAĞLARI Kitabımı taktim ettim. Kazdağları ve Biga Yarımadası’nın değerleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Çanakkale, Kazdağları, tarih, kültür, hizmet, millet aşığı Tarihi Alan Başkanıma ev sahipliği için teşekkür ederim” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş