havadurum

Ak Partili Gider Yenice'deydi

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ilçe ilçe vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

1307

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Yenice'de gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında vatandaşlarla görüşmeler sağlayarak dertlerini, isteklerini dinledi.

Çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet etti

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Yenice'de bir dizi ziyarete imza attı. Yenice ziyaretleri kapsamında ilk önce çay eşliğinde kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partili Gider, vatandaşların problemlerini dinleyerek, istekleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulundu. Çay eşliğinde gerçekleştirilen sohbetlerin ardından Şahin ailesinin düğününe katılan Gider, aileye hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi

Milletvekili Gider, ziyaretleri esnasında Ak Parti Yenice İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek, gündemi masaya yatırarak, teşkilatta yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yenice ziyaretlerinin son durağı 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla hizmet vermeye başlayan Yenice Fen Lisesi olan Gider, lisede incelemelerde bulunarak, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yapılan son hazırlıklar ve öğrencilerin konaklayacağı alanlarla ilgili yetkililerden brifing aldı. Ziyaretler kapsamında Yenice Belediye Başkanı ise Vekil Gider'e eşlik etti.
(Atilla Akın)

Paylaş