havadurum

AK Parti Keşan Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Edirne'nin Keşan ilçesinde, 10 Şubat 2024 Cumartesi günü, AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) resmi olarak açıldı.

1160

AK Parti'nin Keşan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Edirne Büyük Cami Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde düzenlenen törenle açıldı. Açılışa AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı ve AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Turan Girgin ve diğer birçok siyasi isim katıldı.

Cumhur İttifakı'nın Hizmet Vurgusu

Törenin açılış konuşmasını yapan Gürcan Kılınç, Cumhur İttifakı olarak Keşan'da birçok önemli hizmete imza attıklarını belirterek, gelecek projeler için birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Hız Kesme Keşan Sloganıyla Yola Çıkıyorlar

AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu ise coşkulu bir konuşma yaparak, "Hız kesme Keşan" sloganıyla yola devam edeceklerini belirtti. Helvacıoğlu, partisinin ve ittifakın hizmetlerine vurgu yaparak, seçimlere büyük bir özgüvenle gittiklerini ifade etti.

Gönül Belediyeciliği ve Birlik Mesajı

Helvacıoğlu'nun ardından konuşan Fatma Aksal da, partilerinin Keşan'a önemli hizmetler sunduğunu ve bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Aksal, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Açılış Töreni ve Sonuç

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek merkezin resmi olarak açılışı gerçekleştirildi. Program sona erdi. AK Parti ve Cumhur İttifakı adayları, önümüzdeki seçimlerde Keşan'a daha fazla hizmet sunmak için kararlılıklarını ortaya koydular.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş