AK Parti heyetinden Gelibolu’da bir dizi ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale teşkilatından bir heyet, İl Başkanı Naim Makas başkanlığında Gelibolu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve programlara katıldı.

1043

AK Parti heyetinden Gelibolu’da bir dizi ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale teşkilatından bir heyet, İl Başkanı Naim Makas başkanlığında Gelibolu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve programlara katıldı.

AK Parti heyeti, bir dizi ziyaret ve programları gerçekleştirmek üzere Gelibolu’daydı. Gazi Süleymanpaşa Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet esnaf ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerine ilişkin İl Başkanı Naim Makas şunları söyledi:

‘’Kıldığımız Cuma namazı sonrası Gelibolulu hemşerilerimizle birlikte sohbet ettik. Ardından esnafımıza selam verdik. İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Bey'in yeni açtığı işyerini ziyaret ettik. Tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyoruz.’’

Esnaf ziyareti sonrası Gelibolu Belediyesini ziyaret eden AK Parti heyeti ardından Gelibolu Ziraat Odası ziyareti ve Kurucu İlçe Başkanı Şenol Tosun’a geçmiş olsun ziyaretlerini gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Gelibolu Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Ali Kamil Soyuak ile bir araya gelip Gelibolu için yapacaklarımızı konuşup notlarımızı aldık, sonrasında Gelibolu Ziraat Odası'nı ziyaret ettik. Ziraat Odası Başkanımız Erkan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Misafirperverlikleri için Kıymetli Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Geçirmiş olduğu rahatsızlığından dolayı bir süre önce ameliyat olan Kurucu İlçe Başkanımız Şenol Tosun'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.’’ dedi.

Gelibolu ziyaretleri sonrası AK Parti heyeti Evreşe Beldesi’ne geçti. Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal’ı ziyaret eden partililer sonrasında Belde sakinleriyle bir araya geldi, ardından Güneyli Köyü muhtarı Cahit Kayışoğlu’na uğradı. Ziyarete ilişkin konuşan İl Başkanı Makas; ‘’Evreşe Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Hakkı Uysal ile bir araya gelip Beldemiz hakkında projelerimizi görüştük, gerekli notlarımızı aldık. Belediye ziyaretimiz sonrası hemşerilerimize selam verip muhabbet ettik. Evreşe programımız sonrası Gelibolu ilçemize bağlı Güneyli Köyü'müzü ziyaret ettik, köy muhtarımız Cahit Kayışoğlu'nun misafiri olduk.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Gelibolu İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi AK Parti’ye geçiş yapan yeni üyelere rozetlerini taktı. Ardından İl Başkanı Naim Makas Başkanlığında, Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ve Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal’ın katılımlarıyla İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanı Naim Makas;

‘’İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi AK ailemize kazandırdığımız yeni üyelerimizin rozetlerini taktık. AK Teşkilatımız, büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Yeni üyelerimize ailemize hoş geldin diyoruz.’’ diye konuştu.

Ziyareti; AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Gelibolu İlçe Başkanı Cahit Bilge, İl Genel Meclis Üyesi Necati Tarıman, Evreşe Belde Başkanı Selvet Uysal, AK Parti Kavak Belde Başkanı Süleyman Işık, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri gerçekleştirdi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş