AK Parti Ayvacık’ta Yılmaz Ak dönemi

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı’na atanan Yılmaz Ak, göreve başlamasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir teşekkür mesajı yayınladı. Ak, sürece destek veren isimlere şükranlarını sunarken, görevini birlik ve beraberlik içinde yürüteceğini söyledi.

591

AK Parti Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı tarafından Ayvacık İlçe Başkanlığı görevine atanan Yılmaz Ak, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak destek veren isimlere teşekkür etti. Ak, göreve başladığı 23 Ekim 2024 tarihi itibarıyla teşkilat mensuplarıyla daha güçlü bir birliktelik içinde çalışmayı amaçladığını belirtti. Ak, "Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin, görevimizi birlik ve beraberlik içerisinde yapmayı nasip eylesin" diyerek, partisine ve ilçesine hayırlı bir dönem diledi.

Atamayla ilgili bir açıklama yapan Yılmaz Ak, yeni göreviyle ilgili ilk mesajını verdi. Başkan Yılmaz Ak; “Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı’mızda yapılan mülakatlar neticesinde 23.10.2024 Tarihi İtibariyla Ayvacık AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu süreçte Kıymetli Desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Ömer Faruk Göktürk’e, Milletvekilimiz Sayın Ayhan Gider’e İl koordinatör milletvekilimiz Sayın Gökhan Diktaş’a ve tüm teşkilat mensubu yol arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Geçmişten bugüne kadar görev yapmış olan tüm Başkanlarımıza parti mensuplarımıza çok kıymetli emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür eder birlikteliğimizin daha güçlü şekilde olmasını temenni ederim. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin birlik beraberlik içerisinde görevimizi yapmayı nasip eylesin. Partimize, teşkilatımıza, ilçemize hayırlara vesile olsun inşallah. Saygı ve sevgilerimle” şeklinde ifade etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş