havadurum

Adım Farah dizisi oyuncuları

Adım Farah dizisi oyuncuları ve konusuyla dikkat çekiyor. FOX TV'nin yeni dizisi, ülkesinden kaçan ve bir cinayete tanık olan Farah'ın (Demet Özdemir) hayatını değiştiren Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi isimler yer alıyor. Adım Farah dizisi oyuncularının biyografileri ve dizinin konusu hakkında merak edilenler haberimizde.

1018
Adım Farah dizisi oyuncuları ve konusu merak edilen yeni bir dizi olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı dizi, ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalmak için mücadele eden Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden şahit olduğu bir cinayet ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını anlatıyor. Dizi, 2017 yapımı Arjantin dizisi La Chica que Limpia'nın uyarlamasıdır. Adım Farah dizisi oyuncuları arasında kimler var? İşte dizinin başlıca karakterleri ve oyuncularının kısa biyografileri:

Demet Özdemir - Farah Erşadi

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992'de Kocaeli'de doğdu. Dansçı, model ve oyuncu olan Özdemir, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Yeniden Başla dizisinde yaşadı. Daha sonra Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş gibi dizilerde başrol oynadı. Ayrıca Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat verdi. Adım Farah dizisinde ise İranlı bir doktor olan Farah Erşadi rolünü üstlendi.

Engin Akyürek - Tahir Lekesiz

Engin Akyürek, 12 Ekim 1981'de Ankara'da doğdu. Oyuncu olan Akyürek, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu. 2004 yılında katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci oldu. Yaprak Dökümü, Karayılan, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kara Para Aşk, Ölene Kadar, Sefirin Kızı gibi dizilerde rol aldı. Adım Farah dizisinde ise mafya liderinin sağ kolu olan Tahir Lekesiz karakterini canlandırıyor.

Fırat Tanış - Mehmet Koşaner

Fırat Tanış, 9 Mart 1975'te Mersin'de doğdu. Oyuncu ve müzisyen olan Tanış, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide rol alan Tanış, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Behzat Ç., Masum gibi yapımlarda izleyiciyle buluştu. Adım Farah dizisinde ise cinayeti araştıran polis Mehmet Koşaner karakterini oynuyor.

Senan Kara - Vera Akıncı

Senan Kara, 14 Nisan 1986'da İstanbul'da doğdu. Oyuncu olan Kara, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide yer alan Kara, Şahsiyet, Halka, Bir Başkadır gibi yapımlarda rol aldı.Adım Farah dizisinde ise mafya liderinin eşi Vera Akıncı karakterini canlandırıyor.

Lale Başar - Perihan Koşaner

Lale Başar, 8 Mayıs 1960'ta İstanbul'da doğdu. Oyuncu olan Başar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide rol alan Başar, Yaprak Dökümü, Ezel, Karadayı, Vatanım Sensin, Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlarda izleyiciyle buluştu. Adım Farah dizisinde ise polis Mehmet'in annesi Perihan Koşaner karakterini oynuyor.

Oktay Çubuk - Kaan Akıncı

Oktay Çubuk, 16 Nisan 1989'da İstanbul'da doğdu. Oyuncu olan Çubuk, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide yer alan Çubuk, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Vatanım Sensin, Şahsiyet, Hekimoğlu gibi yapımlarda rol aldı. Adım Farah dizisinde ise mafya liderinin oğlu Kaan Akıncı karakterini canlandırıyor.

Mustafa Avkıran - Ali Galip Akıncı

Mustafa Avkıran, 1 Ocak 1961'de Ankara'da doğdu. Oyuncu olan Avkıran, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide rol alan Avkıran, Kurtlar Vadisi, Ezel, Karadayı, Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda izleyiciyle buluştu. Adım Farah dizisinde ise mafya lideri Ali Galip Akıncı karakterini oynuyor.

Ali Sürmeli - Orhan Koşaner

Ali Sürmeli, 12 Haziran 1959'da İstanbul'da doğdu. Oyuncu olan Sürmeli, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu, film ve dizide yer alan Sürmeli, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kuruluş Osman gibi yapımlarda rol aldı. Adım Farah dizisinde ise polis Mehmet'in babası Orhan Koşaner karakterini canlandırıyor.
(Haber Merkezi)
Paylaş