havadurum

Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig’in erteleme maçı günü

Süper Lig’in 3. haftasından ertelenen Adana Demirspor-Beşiktaş maçı bugün oynanacak. Lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Beşiktaş, 10 eksikli Adana Demirspor’u deplasmanda yenmeye çalışacak. Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

1924

Süper Lig’de 3. hafta maçları tamamlanıyor. 27 Eylül Çarşamba günü oynanacak olan Adana Demirspor-Beşiktaş maçı, Avrupa Konferans Ligi play-off turu nedeniyle ertelenmişti. Bugün saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma, hem Adana Demirspor hem de Beşiktaş için büyük önem taşıyor. Adana Demirspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçları unutturmak ve taraftarının önünde sürpriz yapmak istiyor. Beşiktaş ise, lider Trabzonspor ile arasındaki 4 puanlık farkı 1’e indirmek için sahaya çıkacak.

Maçın tarihi, saati ve yayın kanalı

Adana Demirspor-Beşiktaş maçı, bugün (27 Eylül Çarşamba) saat 20.00’de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Muhtemel 11’ler

Adana Demirspor: Vedat, Semih, Gravillon, Svensson, Emre, Belhanda, Yusuf Erdoğan, Tayfun, Yusuf Sarı, Nani, Niang

Beşiktaş: Mert, Rosier-Amartey-Colley-Masuaku, Amir-Salih, Ghezzal-Chamberlain-Cenk, Aboubakar

Takımların son durumu

Süper Lig’de oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, 10 puanla 5. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, son olarak Kayserispor’u deplasmanda 2-1 yenerek moral buldu.

Süper Lig’in geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 2’sini kazanan, 2’sinde berabere kalan ve 1 kez mağlup olan Adana Demirspor ise 8 puanla 10. basamakta bulunuyor.

Maç öncesi notlar

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında Süper Lig’de oynanan son 6 maçın tamamını Beşiktaş kazandı.

Beşiktaş’ın Süper Lig’de Adana Demirspor’a konuk olduğu son 3 maçta toplam 14 gol atıldı (9 Beşiktaş, 5 Adana Demirspor).

Beşiktaş’ın Süper Lig’de bu sezon attığı 9 golün yüzde 67’si (6) ikinci yarıda geldi.

Adana Demirspor’un Süper Lig’de bu sezon yediği 8 golün yüzde 75’i (6) duran toplardan geldi.

Beşiktaş’ta Eric Bailly, Gökhan İnler ve Tayfur Bingöl statü gereği forma giyemeyecek. Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan ise sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada görev alamayacak.

Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli ve Ertaç Özbir kırmızı kart cezalısı. Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard

Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş ise sakat veya statü gereği oynayamayacak.

Paylaş