havadurum

Açık havada kitap okuma etkinliği düzenlendi

Ayvacık Kaymakamlığı Adatepe köyünde öğrenciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek kitap okuma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

404
Ayvacık Kaymakamlığınca, Adatepe Köyünde bulunan Taş Mektepte Kitap Okuma Etkinliği ve Açık Hava Sineması Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan 7'den 77'ye herkes tarafından eş zamanlı olarak saat 20.00'da kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Kitap Okuma etkinliğinin ardından Açık Hava Sineması gösterimi yapıldı.

Kitap Okuma Etkinliğine ve Açık Hava Sineması gösterimine, Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Eşi Deniz Eker, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ali Ergüven, Kurum Amirleri, Öğrenciler, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Kaymakam Eker, etkinliğe katılan herkese, ev sahipliğinden dolayı Adatepe Muhtarı Erhan Kabakçıoğlu'na ve Adatepe Köy halkına teşekkür etti. Kaymakam İlker Eker, etkinliğe katılan ikiz kız kardeşlerin doğum günü olması nedeni ile de kendilerine sürpriz yaparak, birlikte pasta kestiler.
(Damla Şener Okdaş)
Paylaş