A Millî Takımımız EURO 2024'ten döndü

EURO 2024 çeyrek finalinde turnuvaya veda eden A Millî Takımımız yurda döndü. İstanbul Havalimanı'nda vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Ay-Yıldızlılar, teknik direktör Vincenzo Montella ve kaptan Hakan Çalhanoğlu'na çiçek takdim edildi. Almanya'da Başkonsolos Gül Özge Kaya, millî takımımızı tebrik ederek başarılar diledi.

894

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde turnuvaya veda eden A Millî Takımımız gece geç saatlerde yurda döndü. EURO 2024'te gösterdikleri performansla gerek ulusal gerekse uluslararası futbol camiasında takdir toplayan Ay-Yıldızlılar, İstanbul Havalimanı'nda vatandaşlarımız tarafından alkışlarla karşılandı. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve millî oyuncularımız sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi. Çiçek takdim edilen Montella ve kaptan Hakan Çalhanoğlu gösterilen ilgiye teşekkür etti.

TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Teknik Direktör Vincenzo Montella havaalanından ayrılmadan önce tek tek oyuncularla sarılarak vedalaşırken, gösterdikleri performans için Millîlerimizi bir kez daha tebrik etti.

Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya uğurladı

A Millî Takımımız, Almanya'dan Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya tarafından Türkiye'ye uğurlandı. Hannover Havaalanı'nda A Millî Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella ve millî futbolcularımızı şampiyona boyunca göstermiş oldukları üstün performanstan ötürü tebrik eden Başkonsolos Kaya, ülkemizi temsil edecekleri sonraki turnuvalar için kendilerine başarı dileklerini iletti. Millîlerimizin yanı sıra TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve TFF Stadyum Güvenlik ve Taraftar Sorumlusu Bülent Perut da Başkonsolos Kaya'ya ilk günden itibaren vermiş oldukları destek ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş