A Milli Takımda Galler maçının hazırlıkları sürüyor

A Millî Takımımız, 2024/25 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 6 Eylül Cuma günü deplasmanda Galler ile oynayacağı maçın hazırlıklarına TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

729

Video toplantı ve fitness salonundaki ısınma/mobilizasyon çalışmalarının ardından sahaya gelen futbolcular, burada Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella nezaretinde ısınma ve rondo çalışmaları yaptı. Daha sonra Galler maçının taktik uygulamaları üzerinde duruldu ve son olarak da çift kale taktik maçı yapıldı.

Kerem Aktürkoğlu akşam saatlerine kampa katılacak olması, Semih Kılıçsoy sol kasığındaki zorlanma sebebiyle, Eren Elmalı ise tedbiren bugün yapılan idmanda yer almadı. Kalçasında ağrısı olan kaptan Hakan Çalhanoğlu da fitness salonundaki çalışmasının ardından sahaya gelerek takımdan ayrı düz koşu yaptı.

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Başkan Vekilleri Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz bugün yapılan idmanı tribünden takip etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş