9 Ağustos 2024 Cuma Günü burç yorumları!

9 Ağustos 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1194

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Çalışma hayatınızda biraz dikkatli olmanızda fayda var çünkü kendinizi ifade ederken kullandığınız kelimeler herkes tarafından doğru anlaşılamayabilir. Beklenmedik zorluklar yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Üstlerinizle arandaki iletişime dikkat etmeniz gereken bugün dengeyi sağlamakta bir miktar zorlanabilirsiniz. Sorunları daha yumuşak bir dille ifade etmenin yollarını bulmanız gerekebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Çalışma hayatınızda bazı insanların sizi aslında hiçbir şekilde içinde olmak istemediğiniz sorunlara ortak etmek istediğini gözlemleyebilirsiniz. Siz kendinizi farklı bir yerde konumlandırmaya çalıştıkça üzerinize geleceklerdir. Biraz daha sabır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendi hakkınızı savunmaya çalışırken, başkalarını da etkileyecek olaylar gelişebilir ve siz de kendinizi bu olayların başrolünde bulabilirsiniz. Dış dünyadan daha çok kendinize odaklanmanız iyi olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Her türden ikili ilişkide iletişim dengesini kurmanız gerekecek. Karşılıklı yanlış anlaşılmalara oldukça açık bir gün. Sağlığınızı da son zamanlarda iyiden iyiye ihmal etmiştiniz, durumu düzeltmek için fırsat ayağınıza geliyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün kendinizi her zamankinden daha duygusal hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki ilişkiyi güçlendirmek için güzel adımlar atıyorsunuz. Parasal kaynaklarınızın kontrolünü biraz kaybeder gibisiniz, tekrar dikkatli hareket etmekte fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Aile arasında yaşanan bazı tatsızlıkları ya da geçmişten bugüne kadar gelen sorunları çözmek için olumlu enerjiler altındasınız. Birden fazla sorunu çözmek ileriki günlerde karşılaşılması muhtemel sorunları da önleyecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Gerekli değişimler yapılmadan yaşanılan sorunların çözülmesi mümkün değil. O yüzden önceliklerinizi kendinizi de ön planda tutarak sıralamanız siz dahil herkesin yararına olacak gibi görünüyor.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Kazancınızı arttırmak için yeni yollar arayışı içinde olacaksınız. Aradığınız fırsat belki de uzun zamandır aklınızda olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz o iş sayesinde kapınıza gelmiş olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Ekstra sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Bu yüzden çalışma arkadaşlarınızla aranızda ufak çaplı gerginlikler yaşanabilir. Çözüm önerisi ise büyük ihtimalle hiç ummadığınız kişilerden gelecek.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün iletişimde hayli yoğun anlar yaşayacak, bu yoğunluğun iş yaşamınıza yansıtacağı olumlu etkilerden oldukça faydalanacaksınız. Maddi olarak daha rahat edeceğiniz günler çok yakında.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Başvurularda, maaş için yapılabilecek zam görüşmeleri ya da terfi isteklerinde olumlu yanıtlar alabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacaksanız da bugün oldukça pozitif enerjiler altındasınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş