havadurum

8. Yılında mevlit ve yemek programıyla anıldı

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur, vefatının 8. yılı münasebetiyle düzenlenen mevlit ve yemek programıyla anıldı.

725

Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına Kaleseramik Fabrikaları Camii’nde okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile yemek programına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay ile eşi Osman Okyay, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadi Akman, çevre ilçe Kaymakamları, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, il merkezi ve ilçelerdeki protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, Kale Grubu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit ve yemek ikramından sonra açıklamada bulunan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, “Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’u vefatının 8. yılında rahmetle anıyorum” dedi. Mevlid-i Şerif ve yemek programı yapılan duaların ardından son buldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş