8 Eylül 2024 Pazar Günü burcunuzu neler bekliyor?

8 Eylül 2024 Pazar günü için burcunuza dair yorumları okumak ister misiniz?

897

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün sevdiğiniz aile bireylerinizle konuşmak size oldukça iyi gelecektir. Çok yoğun günlere girdiniz ve temponuzu da arttırıyorsunuz. Arada sosyalleşmeye fırsat vermezseniz ileride pişman olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Önümüzdeki haftadan itibaren karşınıza kurs, eğitim gibi bazı fırsatlar çıkacak. Bunları muhakkak değerlendirmelisiniz. Bugün ev içinde yapacaklarınızla kendinizi pazartesi gününe hazır hale getireceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Hislerinizin sizi yanıltmasına izin vermeden, mantığınızı baz alarak karar vermeniz gereken bir gün. En basit konudan en zorlayıcısına kadar hepsinde aynı şekilde dikkatli olmanız gerekiyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün ev içinde ufak bir proje bile yapıyor olsanız oldukça yoğun bir tutku ile yapacaksınız. Aklınızın takılı olduğu işlerinizi unutmak için çok güzel bir yol. Böylelikle bir taş ile iki kuş vurmuş olacakısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bazen kendinize ve kendi sesinize o kadar çok odaklanıyorsunuz ki etrafınızda ne olup bittiğinden haberiniz olmuyor. Bu gidişe bir dur demezseniz zararlı çıkan siz olacaksınız. Ayak sağlığınız da bugünlerde pek iyi görünmüyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hâlâ ulaşmak istediğiniz hedeflere tam olarak ulaşamamış olabilirsiniz. Yakın zamanda tanışacağınız bir kişi vasıtasıyla tahmininizden çok daha kısa zamanda isteklerinize ulaşmanız mümkün olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün belki biraz kafa karışıklığı yaşamaya ya da yanlış anlamaya meyilli olabilirsiniz. Hafta içinin yoğun temposunu hafta sonunda da devam ettirdiğiniz için zihniniz dinlenmeye fırsat bulamıyor. Kısa bir süre için de olsa sevdiğiniz bir şeyle uğraşmanız iyi gelecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugünlerde gündeminizin ana maddeleri hep kariyer ve iş odaklı oldu. Haftanın son gününde biraz daha aile, sevdikleriniz ya da ikili ilişkiler yoğunluklu olabilirsiniz. İlişkisi olmayan Akrepler için yeni kişilerle tanışma fırsatları doğabilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yay burçları önümüzdeki hafta başından itibaren ayrılık sürecine giriyor. Büyük ihtimalle iş ya da şehir değiştirebilirsiniz. Pazar gününüz ayrılık süreci hazırlıkları ile dolu dolu geçecek gibi görünüyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Pazar günü çevrenizden takdir göreceğiniz bir gün olacak. Öngörülü yaklaşımınız, tecrübenizi çabanız ile birleştirmedeki yeteneğiniz yakınlarınızdan ve ailenizden övgüler almanızı sağlayacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Kovalar için de Eylül ayının ilk günleri oldukça karmaşık bir halde geçti. Üstelik önümüzdeki hafta da sizi bekleyen bazı kritik günler var. O nedenle pazar gününü mümkün mertebe sakin geçirmeye çalışın.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Eylül ayı Balık burçları için oldukça fırtınalı günler içeriyor ve bazen bu durum gerçekten çok rahatsız edici boyuta gelebiliyor. Neyse ki haftanın son günü o fırtınalı günlerden biri değil de daha keyifli bir gün olacak. Önümüzdeki yeni haftada sizi bekleyen yoğunluk öncesi size az da olsa moral olacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş