8 Ekim 2024 Salı Burç Yorumları

8 Ekim 2024 Salı günü burcunuzu neler bekliyor?

736

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Yakın çevrenizdeki ilişkiler ile ilgili olarak karar vermek durumunda kalacağınız bir zaman dilimindesiniz. Yaşayacağınız bazı olaylar size yola bu insanlarla mı devam edeceğinizi ya da artık bağları koparmak gerekip gerekmediğini sorgulatacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Hem iş hem de ev hayatınızda büyük ihtimalle sizin dışınızda başka kimsenin halledemeyeceği bazı görevler ile karşılaşacaksınız. Bu ay sizin için oldukça yüksek bir tempoda geçecek ve siz bunun etkilerini ilk günlerden itibaren hissetmeye başladınız bile.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Ne yaşadıklarınızı ne de size yaşatanları unutmadığınız için geçmiş tecrübeleriniz sizi bazı noktalarda kısıtlıyor olabilir. Elbette ki temkinli olmanızda fayda var ancak bu tedbirlilik hali sizi bazı fırsatlardan alıkoymamalı.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinizi ve değerinizi kanıtlamak için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gün. Yeni girişimler, fikirler ve projeler için ihtiyaç duyacağınız desteği de yakın çalışma arkadaşlarınızdan bulabileceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün kariyeriniz için dönem noktası olacak bazı gelişmeler yaşanabilir. Hangi yöne doğru ilerlemeniz gerektiği konusunda karar vermeniz ve düşüncelerinizi gerçeğe çevirmek için çaba göstermeniz gerekecek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Ev ve iş yaşamınızda tatsız bazı konuşmalar yaşanabilir. Mümkün olduğunca bu durumdan kaçınarak huzurunuzu korumaya odaklanmalısınız. Maddi varlıklarınızın yönetimi konusunda da temkinli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Çalışma ortamınızda ego çatışmaları ya da mesleki çekememezlik gibi olumsuz enerjilerden etkilenebilirsiniz. Sizi duygusal olarak manipüle etmek isteyen kişilere karşı fazladan dikkatli olmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İş ilişkilerinizde bazı ciddi sorunlar ile başa çıkmanız, hatta bazı durumlarda kişilere hadlerini bildirmeniz gerekebilir. Mümkün mertebe olayları sakinlikle ele almalı; gerekirse konumunuzun avantajını kullanmaktan çekinmemelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Tartışmaları alevlendirmemek için tartışmalardan kaçınmaya çalışıyor, bazı olayların üstünü örtüyor olabilirsiniz. Ne yazık ki karşınızdakiler çatışmadan, kaostan besleniyor olabilirler. Bu da sizi içinde bulunmak istemediğiniz türden tartışmalara maruz bırakabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Ekip arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek gün içinde moralinizi yükseltecek. Ayrıca bugünlerde yine çalışkan yapınızın getirilerini birinci elden hissedecek, takdir edilmenin keyfini çıkaracaksınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Çok yönlü düşünebilme ve çalışabilme kapasiteniz bugün oldukça işinize yarayacak. Kariyeriniz ile ilgili güzel geliştirmeler, başarılı sonuçlar sizi bekliyor. Tabii maddi kazançlar da peşinden gelecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Zorlukları aşarken gösterdiğiniz akılcı çözümler ile iş yaşamında çevrenize sağladığınız rahatlık bir bakıma sizi daha karmaşık durumlardan koruyor. Bugün de yine bu gerçeğin farkına varacağınız bir gün olacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş