8 Ağustos 2024 Perşembe Günü burç yorumları!

8 Ağustos 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1255

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün kendinizi özgür hissetmek istiyor, sizi bağladığını düşündüğünüz her şeyden ve her türden bağdan kurtulmak için çaba gösteriyorsunuz. Bu gelişmelerle birlikte özgüveninizde de gözle görünür bir artış yaşayacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Risk almaya hazır ve istekli yapınız bazı maddi konularda sizi zora sokabilir. Bu nedenle özellikle de yakın çevrenizden gelen uyarıları kulak arkası etmeyin. Bonkörlüğünüz her ne kadar takdir görüyor olsa da kendinize zarar vermekten kaçınmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Sizi başarıya götürecek yolda önünüze çıkan pürüzlerle ilgilenmeniz gerekiyor. Bunu yaparken gireceğiniz mücadelelerde sağduyuyu elden bırakmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Hedeflerinize odaklanmış haldeyken bazen özel hayatınızı göz ardı edebiliyorsunuz. Bu da özellikle aile ve sevdiklerinizden kendilerini ikinci plana atılmış hissetmelerine neden olduğunuz yönünde şikayetler almanıza neden olabilir. Gönüllerini almanız gerekecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlarda daha cesur olabilir ve size biraz daha fazla iş ya da eğitim yükü getirecek seçimler yapabilirsiniz. Yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyulan bir alanda çalışıyorsanız, bugün sizin için oldukça parlak geçecek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sevdiklerinizden beklediğiniz desteği göremeseniz bile alacağınız kararın sorumluluğu da ödenecek bedel de yalnızca size ait. O yüzden içiniz rahat olsun.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün odağınız daha çok aileniz ve arkadaş çevreniz olacak. Onlarla paylaşmak istediklerinizi açık yüreklilikle dile getirmelisiniz. Konuşmanız bittiğinde büyük ihtimalle kendinizi çok daha hafif hissedeceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İş yaşamınızdaki gelişmeler sizi şaşırtıyor olabilir ancak unutmayın ki duyduğunuz rahatsızlıkları açık bir dille ve sakince ifade etmek yararınıza olacak. Yaşananlar aslında bir satranç oyunu gibi önünüze serili. Yalnızca doğru açıdan bakmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Her türden ilişkinizdeki dinamiklerin değişmeye başladığı bir dönem içerisindesiniz. Önceliklerinizi belirleyerek; kendiniz ve özellikle de aileniz için en doğru kararı verdiğinizi göreceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeden önce farklı kişilerden de bilgi almanızda fayda var. Hiçbir olay ya da duruma tek taraflı bakmayın. Aksi takdirde manipülatif insanların kurbanı olabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Sizi yıpratan işler ya da kişilere veda etmek isteyebilirsiniz. Bugün hayatınıza yeni bir düzen getirmek isteği duyabilir, bunun için bazı adımlar atabilirsiniz. Sakin ama emin adımlarla ilerleyeceğiniz bu yol size huzur getirecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün beklenmedik anlarda heyecan verici gelişmeler yaşayabilir, güzel haberler alabilirsiniz. Bununla birlikte her zamankinden daha net ve kararlı bir duruş sergileyebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak için elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş