7'de 7 yaparak kazanan taraf Beyaz Liste oldu

CHP Çanakkale Merkez İlçe Delege Seçimlerinin son durağı olan Barbaros Mahallesi'nde de CHP'li seçmenler sandıklara giderek, oylarını kullandılar. Barbaros Mahallesi'nde gerçekleşen seçimlerde 313 fark ile CHP'li seçmenler 7'de 7 beyaz masa dedi.

1239
Merkez İlçe Başkanlığı'nın belirlediği tarihler ile 17 Temmuz Pazartesi günü başlayan CHP Çanakkale Merkez İlçe Delege Seçimleri; İsmetpaşa, Fevzipaşa, Cevatpaşa, Kepez, Esenler, Namık Kemal ve Barbaros Mahallelerinde yapılarak son buldu. Barbaros Mahallesi'nde yapılan seçimlerde de beyaz listenin oyları ağır bastı.

Beyaz Liste 569, Mavi Liste 256 oy aldıBelediye Çalışanları Sosyal Tesisleri'nde yapılan Barbaros Mahallesi delege seçimleri ile birlikte, beyaz liste 7'de 7 oy çoğunluğu alarak bütün mahallelerde delegeliği kazandı. Barbaros Mahallesi'nde saat 10.00'da başlayan seçim süreci, saat 19.00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte son buldu. Sandık kurulu üyeleri ve müşahitler ile birlikte yapılan sayım süreci, teyit etmek amacıyla birden fazla gerçekleşti. CHP'li seçmenler, sayım esnasında kapalı kapılar ardından, heyecanla süreci takip ettiler. Oy sayımının ardından Beyaz Liste 569 oy alırken, Mavi Liste 256 oy aldı. 131 fark ile kazanan taraf Beyaz Liste oldu.

Fotoğraf çekimi ile zaferlerini taçlandırdılar
Beyaz liste tüm mahallelerde oy çoğunluğunu alan taraf olarak, tüm mahallelerde delegeliği kazandı. Beyaz listeyi destekleyen CHP'li seçmenler, Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri'nde bulunan bahçede bir araya gelerek, seçimi kazanmış olmalarını kutlayarak, emeği geçen herkesi tebrik ettiler. Ardından toplu fotoğraf çekinen seçmenlerin çoğunluğunun beyaz kıyafet giymeleri dikkat çekti.
(Dilan Kaynak)
Paylaş