7 Ekim 2024 Pazartesi Burç Yorumları

7 Ekim 2024 Pazartesi günü burcunuzu neler bekliyor?

672

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Çalışma hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bunun için fazladan çalışmanız gerekebilir. İş ve özel yaşamınızda ego çatışmalarından kaçınmalısınız. Maddi açıdan bu hafta biraz dikkatli olmanız gerekecek.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Haftanın ilk günü sağlık sizin için ön planda olacak. İlaçlarınıza dikkat etmeli, doktor randevularınızı ihmal etmemelisiniz. Beslenmenize de ayrıca özen göstermelisiniz. Özellikle beslenme konusunda daha sağlıklı seçimler yapmanız şart.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Kariyerinizde kendinizi yeni fırsatlar ve zorlukların tam ortasında bulacaksınız. İş birlikleri, ortak akılla oluşturulmuş projelerin içinde yer alabilirsiniz. İletişim beceriniz başarınızda önemli bir rol oynayacak. Fikirlerinizi açıkça söylemekten çekinmeyin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Mesleki anlamda beklentileri karşıladığınızdan emin olun çünkü içinde bulunduğumuz hafta alacağınız yeni sorumluluklar yeteneğinizi test edecek. Bulunduğunuz ortamda rekabetin seviyesi artacak.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bu hafta üretkenliğe odaklanmalısınız. Hangi işe elinizi atarsanız atın sarf edeceğiniz eforun karşılığının makul seviyede olmasına dikkat edin. Bu hafta gerek yazılı gerekse sözel iletişimdeki becerileriniz hayati önem taşıyacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Para ile ilgili konular bu haftaki gündeminizin ana maddesi olacak gibi görünüyor. Gelecekte daha iyi bir yaşam sürebilmek için harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekecek. Özel yaşamınızda ise sevdiklerinizle zaman geçirdiğinizden emin olun.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İşiniz gereği kısa ya da uzun mesafe yolculuklar yapmanız gerekebilir. Kariyerinizde gelişmenizi sağlayacak olan fırsatlar da bu yolculuklar sayesinde karşınıza çıkacak. Ayrıca yurt dışı odaklı kariyer ve eğitim fırsatları da bu hafta gündeminize gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Tasarım ile ilgili işleri meslek olarak edinen Akrep burçları için bu hafta birden fazla kazanç kapısı açılıyor. Yeteneklerinizi, görsel zevklerinizi işinizin türü ile birleştirecek; çok da hoş sonuçlar alacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş ve özel hayatınızdaki ortaklarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar, ufak çaplı ego savaşları yaşanabilir. Bunun haricinde ortaya koyacağınız yeni fikirler ve projeler ile öne çıkacaksınız. Bunları yaşama geçirirken gereken maddi desteği bulmakta ise zorlanmayacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kariyerinizde sizden beklenenleri yerine getirecek, bu sayede istediğiniz seviyeye geleceksiniz. Ayrıca bu hafta yeni girişimlere başlamak için de gayet uygun fırsatları kapınıza getiriyor.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Çalışma ortamının dedikodularının iş yaşamınızı etkilememesi için müdahale etmeniz gerekebilir. Bu konuda gerekli adımları atmazsanız sorunlar giderek büyüyecek ve iş ortamınız çekilmez bir hale gelecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bu hafta yeni sorumluluklar kapınızı çalacak. Zorlukları benimseyip, yapılacakları organize ettiğinizde kişisel potansiyelinizi kanıtlamak için ihtiyaç duyduğunuz ortamı yaratmış olacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş