"6000 kişi bir araya geldi"

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Adnan Meçu, Anafartalar Zaferi nedeniyle gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü'ne yoğun katılım sağlandığı sebebiyle teşekkür mesajı yayımladı.

1299
Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Adnan Meçu, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın katılımı ile gerçekleştirilen Anafartalar Zaferi kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü'ne katılım sağlayanlara teşekkürlerini ileterek; "Bu olağanüstü etkinliğin bu yılki kutlamalarında Çanakkale Teşkilatı'nın çabalarıyla yaklaşık 6000 kişi bir araya geldi" dedi.

"Çok daha geniş bir kitle katıldı"
Anafartalar Zaferi kutlamaları kapsamında yapılan Zafer Yürüyüşü'ne ilişkin konuşan Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Adnan Meçu; "Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın liderliğinde gerçekleştirilen Anafartalar Zaferi kutlamalarının bir parçası olan Zafer Yürüyüşüne bu yıl, önceki yıla nazaran çok daha geniş bir kitle katıldı. Bu olağanüstü etkinliğin bu yılki kutlamalarında Çanakkale Teşkilatı'nın çabalarıyla yaklaşık 6000 kişi bir araya geldi. Etkinliğin öncesinde yapılan planlama ve organizasyon aşamalarının titizlikle tamamlanması, bizi bu güzel sonuca ulaştırdı" şeklinde konuştu.

"Özdağ, katılımcılarla yakından ilgilendi"
Başkan Meçu, partilerinin Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın katılım sağladığını belirterek; "Bu büyük organizasyonun temelini oluşturan çaba ve özen, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın liderliğinde gerçekleşti. Tüm ülke genelinden gelen misafirlerle bire bir temas kuran Sayın Özdağ, etkinlik boyunca katılımcılarla yakından ilgilendi. Bu samimi yaklaşım, etkinliğin sadece bir topluluk etkinliği olmanın ötesinde, bir dayanışma ve birliktelik sembolü olarak önemini pekiştirdi" ifadelerini kullandı.

"Unutulmaz bir derinlik kattı"
Zafer Yürüyüşü'ne büyük bir katılım sağlandığını dile getiren Meçu; "Etkinlik boyunca, Mustafa Kemal Atatürk'ün Anafartalar Zaferi'ni nasıl kazandığı ve o döneme ait ruhu anlatan anlamlı sunumlar, Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz ve haber bülteni sunucusu Mustafa Başgülşen gibi değerli konuşmacılar tarafından gerçekleştirildi. Bu sunum, katılımcıların tarihe ve milli değerlerimize olan bağlılıklarını pekiştiren bir anı olarak etkinliğe unutulmaz bir derinlik kattı. Sonuç olarak, 8-9 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Anafartalar Zaferi kutlamalarının ikincisi kapsamında gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü, geniş katılımcı kitlesi ve anlamlı içeriği ile ülkemizin tarihine ve milli değerlerine olan vurguyu bir kez daha güçlendirdi.

Organizasyonda emeği geçen herkese, uzak yakın demeden gelen tüm katılımcılara Zafer Partisi Çanakkale Teşkilatı adına teşekkürü borç biliyorum" dedi.
(Duygu Yılmaz)
Paylaş