havadurum

6 Haziran 2024 Perşembe Hangi Maçlar Var?

6 Haziran 2024 Perşembe günü, sporseverler için unutulmaz bir gün olacak. Futbol, basketbol ve voleybolda heyecanın dozu tavan yapacak. Bu heyecana ortak olmak için maçları kaçırmayın!

908

6 Haziran 2024 Perşembe günü, sporseverler için adeta bir şölen hazırlanıyor! Futbol, basketbol ve voleybolseverler, unutulmaz bir güne tanıklık edecek. Peki hangi takımlar sahaya çıkacak, hangi saatlerde mücadele edecekler? İşte tüm detaylar...

Hazırlık Maçları:

Meksika - Uruguay: Futbolseverler güne erken saatlerde Meksika ve Uruguay'ın heyecanına ortak olacak. Saat 04:00'te başlayacak bu dostluk maçı, iki milli takımın son hazırlık sınavı olacak.

Büyük Lig Heyecanı:

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: Basketbolseverler, saat 20:30'da Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun dev derbisine kilitlenecek. Bu heyecana ortak olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın!

Millilerimiz Avrupa'da:

Polonya - Türkiye (Voleybol): Erkekler Milli Voleybol Takımımız, saat 13:30'da Polonya'ya deplasmanda konuk olacak. Avrupa Milletler Ligi'nde zirveye oynayan Millilerimiz, bu zorlu deplasmanda galibiyet arıyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş