6 Eylül 2024 Cuma burç yorumları

6 Eylül 2024 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz. Okumaya Yükselen Burcunuzdan başlamayı unutmayın!

1032

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Her ne kadar haftaya zorlayıcı etkiler altında başlamış olsanız da, günler ilerledikçe sizin için bazı konuların daha da kolaylaştığını fark edeceksiniz. Bugüne kadarki yoğun çalışmalarınızın karşılığını almış olacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Geçtiğimiz aylar boyunca kendi çekirdek aileniz ve kişisel ihtiyaçlarınız dışında her şeye odaklandınız. Şimdi sıra kendinize odaklanmakta. Bunun için de haftanın son günü olan bugün karşınıza çıkacak fırsatları muhakkak değerlendirmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bu ay geçtiğimiz aydan çok daha hareketli bir süreç yaşıyorsunuz. Haftanın son günü de bundan daha farklı olmayacak. Hatta hafta sonu için kendinize değişik bir plan bile yapabilirsiniz. İşiniz ile yoğun bir şekilde meşgul olmanız kafanızı rahatlatabilmenizi de sağlayacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Yengeç burçları Eylül ayının başlamasıyla birlikte kendilerine, iç dünyalarına dönmüş durumda. Sizin için elzem hedeflerinize odaklanmak ve bu konularda çalışmak için harika fırsatlar karşınıza çıkacak. Yalnızca yeni mecralara atılmadan önce dikkatli olmayı ihmal etmemelisiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün gündeminizde para kazanmak, kazandığınız parayı daha akıllıca idare etmek gibi konular çokça yer alacak. Güvendiğiniz kişilerden yatırım tavsiyeleri alabilir ve bu konuda ailenize danışabilirsiniz. Yattığınız yerden paranızı katlayabilecek yollar bulmak üzeresiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sizin için asıl önemli olan her konuyu netleştireceğiniz bir dönemdesiniz. Bu sayede iş ve kariyer odaklı düşünüyor, kendinizi bu yöne kanalize ediyorsunuz. Hayatınız için gerekli gördüğünüz tüm değişiklikleri yapmaya başlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Haftanın son günü yapacağınız bazı atılımlar ya da başvurular ile önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak olan koşuşturmacalı sürecin hazırlıklarını yapmış olacaksınız. Her türden evrak işinde atacağınız imzalar konusunda hassas davranılmalı.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Arkadaşlarınızla daha fazla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Her ne kadar aklınız işiniz ve kariyerinizde takılı kalmış halde olsa da, kısa ama keyifli anların da zihninizin daha iyi çalışması için ne kadar önemli olduğunun farkındasınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Geçtiğimiz iki ay boyunca yaşamaya başladığınız hayatınızda ciddi bir dönem noktası olacak iş hayatınızdaki büyük değişimin son aşamasına geldiniz. Bu hafta sonundan başlamak üzere artık sizin hayatınız için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün iş yükünüz oldukça hafifleyecek. Böylelikle sevdikleriniz ve ailenizle çok daha kaliteli vakit geçirebileceksiniz. İş yaşamınızdaki itibarınızın da yükseldiği bir dönem içine girdiniz. Bu da kişisel olarak sizi fazlasıyla tatmin edecek.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Eylül ayının gelmesiyle birlikte ana gündem maddeniz para ve kazanımlar oldu. Uzun zamandır birikim yapmak için kolladığınız fırsatları, haftanın son gününden itibaren hayata geçireceksiniz. Harcamalarınızı kısmak ile ne kadar iyi bir karar verdiğinizi siz de çok kısa zamanda anlayacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Eylül ayının gelişiyle birlikte kendinize bambaşka bir bakış açısıyla bakmaya başladınız. Bu yeni bakış açısı altında kendiniz ve çekirdek aileniz için elzem olanları diğerlerinden çok daha akılcı ve rahatlıkla ayıklayabiliyorsunuz. Bu durumun size sağladığı psikolojik rahatlığın getirilerini de kısa zamanda almaya başlayacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş