6 Ağustos 2024 Salı Günü burç yorumları!

6 Ağustos 2024 Salı günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

951

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Çalışma hayatınızda alacağınız kararlara duygusal değil profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşmaya özen gösterin. Kişisel kırgınlıklarınızın kararlarınızı gölgelemesine izin vermeyin. Maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Eviniz ya da çalışma ortamınızı güzelleştirmek, gözünüze daha güzel hale getirmek isteyeceğiniz bir gün. Siz yine de alışveriş perilerinin sizi fazlaca etkisinde kalmamaya çaba gösterin ki bütçenizde onarılması zor hasarlar oluşmasın.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Verilen sözlerin tutulmaması, vaatlerin yerine getirilmemesi hayatınızı zora sokuyor. Bu da doğal olarak kendinizi yorgun hissetmenize neden oluyor. Birkaç gün daha bu türden etkiler altında olabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İhtiyacınız olan değişiklikleri yapacak güce sahipsiniz. Kendinize güvenin. İkna gücünüz ile pek çok durumu lehinize çevireceksiniz. Kendi hikayenizde yeni sayfalar açmanın tam zamanı.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Geçmişe takılıp kalmamanız gerekiyor. Eğer halledebileceğiniz durumlar varsa tabii ki çözüme kavuşturmalısınız. Ancak artık yapılacak bir şeyin kalmadığı sorunlar için kendinizi yormanız size ancak fazladan yük olur.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İçinde bulunduğunuz ortamın atmosferini değiştirmek bazen sizin elinizde olmayabiliyor. Böyle durumlarda yapmanız gerekenlere odaklanıp, gerisini çok da kafanıza takmamaya çalışmanız yararınıza olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Maddi anlamda risk almamanız gereken bir gün. Özellikle menkul ya da gayrimenkul alımlarınızda maddi konuları netleştirmeden harekete geçmemeniz yararınıza olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Eskisinden daha fazla sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız iş değişikliği için pek de uygun zamanlar olmayabilir, o yüzden seçeneklerinizi iyi değerlendirmenizde fayda var.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün çalışma hayatınızda değişiklik yapmak için adımlar atabilirsiniz. Mevcut yerinizi değiştirmek ya da farklı bir işe başvurmak gibi radikal kararlar alabilirsiniz. Kararlarınızda aile bireylerinizden de destek göreceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İhtiyacınız olan motivasyonu ufak çaplı değişiklikler ile elde edebilirsiniz bugün. Belki kendinizle ilgili ufak tefek değişiklikler de yapmak isteyebilirsiniz. Her zamanki tarzınızın dışına çıkmak size de iyi gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Oldukça hareketli bir iş günü sizi bekliyor. İşinizle ilgili iyileştirilmesini istediğiniz konuları daha rahat bir dille ifade edeceksiniz. Hakkınızı savunurken sakin ifadeler kullanmanız ortamın da havasını yumuşatacak.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün Balık ve Yükselen Balıklar için sosyal hayat oldukça yoğun ve hareketli geçecek. Sevdiklerinizle bir araya gelebilir ya da grup aktivitelerine katılabilirsiniz. Sizi dolu dolu geçireceğiniz bir gün bekliyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş