5 Eylül 2024 Perşembe Günü burcunuzu neler bekliyor?

5 Eylül 2024 Perşembe günü için burcunuza dair yorumları okumak ister misiniz?

628

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Kendinizi her zamankinden daha yoğun bir gündem içinde bulabilirsiniz. Zor kararlar ve daha da zorlu ikili konuşmalar sizi bekliyor. Aceleci olmadan, sinirlenmeden konuşmaya odaklanmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İkili ilişkilerde, ani kararlar vererek tepkisel davranmaya yatkın olabilirsiniz. İstediğiniz her şeyin hemen, anında istediğiniz gibi olmasını isteyebilirsiniz. Ancak bu mümkün değil.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Birtakım yanlış anlaşılmaların yaşanması mümkün. Sizin ya da karşınızdakilerin kalp kırıklığı yaşamaması için kelimelerinizi daha dikkatli seçmeye özen gösterin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Ani duygu patlamaları, yüksek tepkiler yaşanabilir. Halletmeniz gereken işlerin stresi üzerinizde bir baskı oluşturuyor. Özellikle çalışma ortamınızdaki kişilerle aranız açılabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün geçmişten gelenlerle uğraşacaksınız. Bu geçmişte halledilmesi gereken bir evrak da olabilir, sizin nokta koyduğunuzu sandığınız bir ilişiki de.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sağlığınızı ön planda tutarak hareket etmeniz gereken bir gün. İş ortamınızda fiziken yaşadığınız rahatsızlık nedeniyle biraz daha geri planda kalabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için güzel fırsatlar sunuyor size. Belki yeni bir işe başvurabilirsiniz ya da daha önce cesaret edemediğiniz bir konuda adım atabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Günün ikinci yarısına kadar vereceğiniz tepkileri kontrol altında tutsanız iyi olabilir. Ani tepkiler verebilir, hiç istemediğiniz kişilerin canını yakabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İleriye odaklanmalı, kendinizi sınırları bizzat sizin tarafından belirlenmiş o dar alandan kurtarmalısınız. Yeniliğe odaklanın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün kendinizi bile şaşırtarak sınırlarınızı aşacak, sizden beklenmeyen riskleri alacaksınız. Adımlarınızı doğru atabilirseniz eğer sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün üzerinizde bir bıkkınlık, çözülmeyen işlerin üzerinize bıraktıkları yükten kaynaklı bir ağırlık hissedebilirsiniz. Bir kısa mola vermeli ve kendinize uygun bir enerji yüklemesi yapmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Sizin için büyük ölçüde yorucu olan bir süreçten çıkmanıza çok az kaldı. Bu sürece kadar o kadar çok işi hallettiniz ki artık bundan sonra yolunuza çıkacak tüm engeller sadece gelip geçici olacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş