5 Ekim 2024 Cumartesi Burç Yorumları

5 Ekim 2024 Cumartesi günü burcunuzu neler bekliyor?

239

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugünlerde hayatınızdaki en önemli kişilere odaklanmış durumdasınız. Bunun yanı sıra müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla da çok yoğun bir iletişim trafiği içinde olacaksınız. Dolayısıyla güven duyduğunuz kişilerle daha çok paylaşımınız olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün verdiğiniz sözleri tutmaya ya da sevdikleriniz için fedakarlık yapıp bir şeyleri üstlenmeye odaklanabilirsiniz. Üretkenliğiniz alışılmışın dışında olacak ve sorunlarınıza kolaylıkla çözüm bulabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Kendinizi ifade etmek, yeteneklerinize dikkat çekmek için çok iyi bir zaman dilimindesiniz. Kim bilir belki bir roman bile yazabilirsiniz! Bugünler aynı zamanda yeni romantik beklentiler veya şanslı haberler de getirebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün zaman zaman duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Artık size hizmet etmeyen geçmişle ve eski anılarla bağlarınızı koparıyorsunuz. Günlük hayatınızda, işyerinizde veya seçtiğiniz ailenizde büyük değişiklikler olabilir. Gerektiğinde dinlenmeye ve düşünmeye zaman ayırın.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Yeni bir sözleşme veya ortaklık için pazarlık yapabilirsiniz. Bu aynı zamanda sesiniz titrese bile sizin için doğru ya da gerçek olanı dile getirmek için uygun bir zaman dilimi. Kardeşlerinizle, en yakın arkadaşlarınızla veya geniş aile üyelerinizle ilişkilerinizde büyük gelişmeler meydana gelebilir.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Alışkanlıkların ve tanıdık davranışların size nasıl hissettirdiğine dikkat edin. Günlük yaşamın koşuşturmacasında, bilinçaltınızdaki küçük ipuçlarını gözden kaçırmanız mümkün. Bunlar, gergin omuzlar, gergin bir mide veya hızlanan bir kalp atışı olarak kendini gösterebilir. Eğer bir şey size kötü geliyorsa, muhakkak yeniden değerlendirmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İhtiyaçlarınıza ve arzularınıza öncelik verme konusunda kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Hafta sonu size heyecan verici yeni başlangıçlar getirebilir; belki kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz veya hayatınıza yeni ilişkiler girebilir. Mali durumunuz hakkında da çok umut verici gelişmeler kapınızda.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Çoktan bırakmanız gereken kalıp veya alışkanlıklarınızın kendinizi sabote etmenize nasıl katkıda bulunmuş olabileceğinizin farkına vardınız. Ayrıca dinlenerek yeni bir ilişkiye başlayabilir veya kendinizi yenileyici hissettiren manevi bir uygulamaya kendinizi adayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugüne kadar uzun süre emek verdiğiniz, uzun yıllar sonra bile kendinizi orada hayal ettiğiniz bazı hedeflerinizden vazgeçiyorsunuz. Hayatınıza yeni bağlantılar ve arkadaşlıklar giriyor ve yolunda gitmeyen her şey hayatınızdan çıkıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İşiniz, yaşam durumunuz ve ilişkilerinizle ilgili büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Bazı şeylerin sona ermesiyle birlikte etrafınızda yeni fırsatların oluşmaya başladığını bizzat deneyimlediğinizde bazı taşların yerine oturduğunu anlayacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Sizi sarsan ve yaşam yolunuzu değiştiren bazı bilgiler öğrenebilirsiniz! Bu, bilinmeyen bir yolda ilerlerken belirsizliği ve korkuyu tetiklese bile ileride ne olacağına dair bir miktar heyecanı da içinde barındırıyor. Bir sonraki maceranıza atılmaya hazırsınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Balık burçları için bu ay finansal yaşamınızda bazı değişiklikler ile başladı. Ayrıca kendinize çok yakın gördüğünüz bazı bağların koptuğunu da gördünüz. Duygusal olarak özgüveninizin eksik olduğu durumlar ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kaldınız. Ne kadar kırılgan olabileceğinizi kabullendiğinizde iyileşmenizde başlamış olacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş