5 Ağustos 2024 Pazartesi Günü burç yorumları!

5 Ağustos 2024 Pazartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

6058

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İş yaşamınızda dikkatli olmanız gereken bir haftaya giriyorsunuz. Duygularınızın alacağınız kararlarda daha az etkili olmasını sağlamalı, geçmiş dönem tecrübelerinizden faydalanmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Duygusal yönden güçlendiğiniz bir gün sizi bekliyor. Sizi zorlayan durumlar ya da kişilerden çok daha rahat bir şekilde uzaklaşabileceksiniz. İletişimde karşılaşabileceğiniz yanlış anlaşılmalara ise dikkat etmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Nihayet iş ve özel yaşamınız arasında ihtiyacınız olan dengeyi tutturmaya başlıyorsunuz. Böylece hayatınızdaki stres faktörü de yavaş da olsa ortadan kalkacak. Karşılaşacağınız sorunları teker teker halledeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bir süredir işlerinize engel olan kararsızlık gibi durumlar ortadan kalkıyor. Bu durum hem kariyerinize hem de özel hayatınıza olumlu yönde etki edecek. Kendinizen emin bir şekilde hareket edeceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün duygusal dünyanızın biraz daha dengeli ve huzurlu olduğunu görebilirsiniz. Bu durum iş yaşamınızda da büyük yönde olumlu etkiler yapacak. Ne istediğinizi bilerek hareket edeceğiniz, kararlı bir duruş sergileyeceğiniz bir gün olacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Mantığınızın ön plana çıktığı bir gün sizi bekliyor. İş yaşamında pratik çözüm önerileri gerektiren anlarda, tecrübeniz ile ortaya çıkacak ve sorunları ele alış biçiminizle iş arkadaşlarınızın takdirini toplayacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Haftaya harcamalarınıza dikkat etmelisiniz uyarısı ile başlamak gerek. Evet maddi anlamda biraz eliniz bollaşmış olabilir ancak doğru strateji ile ilerlemezseniz elinizdekini de boşa harcamış olabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Uzun zamandır beklediğiniz maddi güç bu haftadan itibaren kapınızı çalıyor. Bu para büyük ihtimalle yatırım ya da çalışmalarınızdan değil de sizin ya da eşinizin miras yoluyla elde edeceği bir miktar olabilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Haftanın ilk günü iş hayatınızda bir süredir perde arkasında kalan gerçeklerin açığa çıktığını gördüğünüz bir gün olacak. Fark yaratacak projelerde büyük olasılıkla kilit insan rolünü siz üstleneceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün eski dostlarınız ya da eski çalışma arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Geçmiş günleri anabilirsiniz. Paylaşacağınız ne kadar çok şey yaşandığını görmek sizi şaşırtabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İş hayatında sabırlı davranmanızın karşılığını alacağınız günler bu hafta ile birlikte başlıyor. Emeklerinizin, çabalarınızın takdir edildiğini görmek sizi motive edecek. Maddi anlamda daha kazançlı çıkacağınız bir dönem geldi.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Maddi anlamda güçlenecek, gelirlerinizde gözle görülür bir artış yaşandığını fark edeceksiniz. Bu maddi yükselişi aslında uzun süredir bekliyor, bunun için gerekli adımları atıyordunuz. Nihayet çabalarınızın karşılığını alacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş