4 Eylül 2024 Çarşamba Günü burç yorumları!

4 Eylül 2024 Çarşamba günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1023

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Hafta ortası itibariyle sabrınız oldukça zorlanmış halde olabilir. Belli ki ciddi bir mücadelenin içerisindeydiniz. Neyse ki haftanın sonuna yaklaştıkça problemlerinizin en önemlilerini çözebilecek duruma geleceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bu hafta Boğa ve yükseleni Boğa olan kişilerin para kazanma, hali hazırdaki gelirlerini arttırma gibi konularda şansları epey yüksek. Üstelik bu süreçte aile ve yakın çevrelerinden de oldukça destek görecekler.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bu haftanın genel olarak tüm burçlara olan en önemli yansıması aile ya da ev içi yenilemeler ve yenilenmeler. Siz de bundan nasibinizi alıyorsunuz. Ailevi sorunlarınızı halledebilirseniz eğer iş yaşamınıza daha iyi odaklanabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Size geçmişi hatırlatan, üzen eşyalardan ve insanlardan bir an önce kurtulmaya ya da sizin üzerinizdeki etkilerini azaltmaya çalışmalısınız. Sizin tarafınızdan başlatılacak yenilikler ile çıkacağınız her türden yolculuk da güzelleşecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kırgın olduğunuz aile üyelerinizle sorunlarınızı çözmeli ve hayatınıza yeniden yön vermelisiniz. Eviniz içinde de bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat ederek; yenilenmeniz sizin için de iyi olacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İçinde bulunduğunuz yeni ortamlarda yaptığınız hataları telafi etmek için harekete geçmelisiniz. Ani öfke ataklarını eğer bastırabilirseniz ileride daha fazla yanlış yapmaktan da kendinizi alıkoymuş olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İş hayatınızdaki ekip arkadaşlarınızla bir süredir inişli çıkışlı süreçler yaşıyor olabilirsiniz. Daha sıcak ve samimi bir yaklaşım sergileyebilirseniz eğer aradaki buzları eritebilirsiniz. Tabii ki bu sizin kendi doğrularınızı bir kenara koymanız gerektiği anlamına gelmiyor.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Çevrenizdeki pek çok insanın hayatında bir şekilde etki sahibisiniz. Yaptıklarınız ya da söyledikleriniz yalnızca sizi etkilemiyor. O yüzden özellikle kulağınıza gelen bazı bilgileri başkalarıyla paylaşacaksanız dikkatli olmanızda fayda var.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sosyal hayatınızda gözle görünür bir canlılık başlıyor. Her zamankinden daha çok dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir döneme girdiğiniz için siz de kendinizi geçtiğimiz aylardaki halinizden daha canlı hissedeceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İş hayatınızda yeteri kadar sorumluluk üstleniyorsunuz. Tam da bu nedenle çalışma arkadaşlarınızdan her türlü desteği göreceksiniz. Bu durum zor geçen günler için size motivasyon kaynağı olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bu dönemde fikirlerinizi sesli olarak dile getirmekten, iş hayatınızda basamak atlamanızı sağlayacak bilgi ve tecrübelerinizi ön plana çıkarmaktan çekinmeyin. En kısa zamanda emeklerinizin karşılığını görmeye başlayacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugünlerde yaratıcılığınız artıyor ve ortaya koyduğunuz fikirlerinizle iş hayatınızda fark yaratacak işlere imza atıyorsunuz. Özellikle tasarım alanında çalışan Balık burçları için büyük başarılar söz konusu.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş