4 Ekim 2024 Cuma Burç Yorumları

4 Ekim 2024 Cuma günü burcunuzu neler bekliyor?

380

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün ailevi konularda gündeminizde yer alabilir. Sevdikleriniz ile aranızdaki iletişimi güçlendirerek derin bağlar kurmak isteyebilirsiniz. İş yaşamınızda ise bugün diğer günlere oranda daha durağan geçebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Çalışma hayatınızda hırslarınızın yerine daha çok elinizdekilere odaklanabilirsiniz. Bir süre rutin bir ilerleyişi koruyarak; düzeninizi devam ettirmek isteyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş hayatınızda tecrübeniz ile ön plana çıkacaksınız. Bu da sizin için bambaşka gelişmelerin kapısını açacaktır. Günün ilerleyen saatleri de sürpriz kişiler hakkındaki dedikodulara gebe olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün kendinizi çok daha motive olmuş hissediyorsunuz. Bu sayede bir süredir kenarda bekleyen işlerinizi de sandığınızdan çok daha kısa bir süre içinde halledebileceksiniz. Sağlığınız ile ilgili konularda ise inatlaşmayı bırakmanız gerekiyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Sosyal ortamınızda bugün yaşayacağınız bazı yenilik ve değişiklikler canınızı sıkabilir. Sakin bir şekilde olayları değerlendirip, en az olumsuzlukla neticelendirmeye çalışın. İş hayatınızı da etkileyecek bu durum için güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün iş hayatınızda beklenmedik destekler alabilirsiniz. Bu da sizi ister istemez mutlu edecek. Bu arada sağlığınızı da ihmal etmemeli, bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için yeme içmenize dikkat etmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Kişisel ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu durum çoğunlukla sizin olaylara iyi niyetli yaklaşımınızdan ve bazı olayları görmezden gelmenizden kaynaklanabilir. Etrafınızdakileri daha dikkatli değerlendirmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Hedeflerinizi yeniden belirlemek isteyebilirsiniz. İş ve kariyer planlarınızda değişiklikler yapabilir; farklı görüşlerden destek alarak ortaya bambaşka projeler çıkarabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş hayatınızla ilgili gelişmeler nihayet sizin istediğiniz yönde ilerlemeye başladı. Siz de bunun size verdiği moralle kendinize ait kaliteli zaman geçirmelisiniz. Kişisel bakım yaptırmak gibi ufak tefek kaçamaklar size iyi gelecektir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle bir araya gelip, onların enerjisi ile ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız haberlere dair küçük ipuçlarını da bu görüşmelerde deneyimleyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Kendi doğrularınızla yaşamın size sunduğu seçenekler arasında bir denge kurabilirseniz eğer bugünün size sunacağı zorlukları daha kolay atlatabilirsiniz. Bazı durumlarda daha esnek yanıtlar vermeniz iyi olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Hem maddi hem de manevi anlamda size olumlu yönde hizmet edecek bazı projeleri üstlenmek isteyebilirsiniz. Gerekli bir zaman planlaması yaparsanız; her şeyi istediğiniz şekilde halletmeniz mümkün olacaktır.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş