31 Ağustos 2024 Cumartesi Günü burç yorumları!

31 Ağustos 2024 Cumartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1133

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Özellikle hafta sonunda çalışan Koç burçları, sürpriz karşılaşmalar ve hoş tesadüfler yaşayabilir. Gün içinde oldukça heyecanlı dakikalar sizi bekliyor. İş hayaınızda ortak proje ve toplantılara katılmanız mümkün.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün sosyal açıdan oldukça yoğun geçecek bir gün sizi bekliyor. Aile ve arkadaşlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Belki de hiç hesapta olmayan küçük bir tatil kaçamağı yapabilirsiniz. Dinlenmek için güzel bir fırsat yakalayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Ruhsal ve bedensel anlamda güçlenmek için kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz ancak büyük ihtimalle yine aile bireylerinizin sağlık ve tedavi süreçleri bu durumu sekteye uğratabilir. Kararlı ve dikkatli olmak zorunda olduğunuz günler.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Etrafınızda sizin haberiniz bile olmadan pek çok gelişme oluyor. Bunların sonuçları doğal olarak sizi de derinden etkileyecek gibi görünüyor. Gözünüzü dört açmalısınız. Yalnız bu arada nerede ne konuştuğunuza da dikkat edin.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş hayatınızda, özellikle yakın çalışma çevrenizde bir takım değişikliklere hazır olun. Çalıştığınız birim değişebilir, uzun zamandır beklediğiniz o transfer gerçekleşebilir. Nihayet bu değişim rüzgarlarından siz de faydalanabileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Duygusal anlamda kendinizi özgür hissettiğiniz bir gün sizi bekliyor. Bugünü çalışarak geçirecek olan Başak burçları için gün hayli kazançlı geçecek gibi görünüyor. Gün içerisinde tanışacağınız herkesten bir şey öğrenebileceğiniz güzel bir gün olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bazen insanlara hak etmedikleri krediler veriyorsunuz. Bu da size ne yazık ki hak etmediğiniz bazı davranışlar olarak geri dönüyor. Her ne kadar başkalarının davranışlarına göre siz kendi karakterinizi değiştirecek değilseniz de biraz daha temkinli olmanız iyi olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Hafta sonunun ilk günü sizin için, özellikle de aile hayatıyla ilgili zorlayıcı enerjiler altında başlayabilir. Maddi konular ev içi gerginliklere neden olabilir. Çoktan halledilmiş olması gereken ancak unutulmuş konular gün yüzüne çıkabilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Hayatınızda pek çok şeyin değişmesine hazır olun. Hafta sonunu aile ve sevdiklerinizle geçirecek ve kendinizi önümüzdeki haftanın zorlayıcı gündemi için güçlendireceksiniz. İşlerin yoluna girmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İş hayatınıza ve kariyerinize odaklanmak için güzel bir gün. Planlı ve programlı olarak ilerleyecek; yapılması gereken her şeyi teker teker ele alacaksınız. Kültürel anlamda da oldukça keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gün olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün öğle saatlerine kadar sakin, öğleden sonra ise yoğun bir temponuz olabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise güzel karşılaşmalar yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Sadece sizin vereceğiniz kararlarla hallolabilecek bazı projelerde sona yaklaştınız. Son kontrolleri yapıp işleri yola koyacaksınız. Akşam saatlerinde ise ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş