havadurum

30 Haziran 2024 Pazar Günlük Burç Yorumları

Haziran ayının son gününde burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istemez misiniz? İşte 30 Haziran 2024 Pazar günü için burç yorumları!

1209

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bu aralar hafta içi ya da hafta sonu demeden iş düşünüyorsunuz. Sonuçlarını henüz görememiş olsanız bile yakın zamanda çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Yeni projeler ufukta sizi bekliyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Son aylarda yakın aile çevrenizin sağlık sorunlarıyla ilgilenirken kendinizi ihmal ettiniz. Üstelik o meşhur iştahınız da yaz aylarının verdiği pozitiflikle iyice açılmış durumda. Kendi sağlığınızı ön plana almanın vakti geldi de geçiyor bile.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bu aralar özellikle çoktan halletmiş olmanız gereken bazı işleri bitirememiş olmanın verdiği stresin altında eziliyorsunuz. Kararsızlığınızın tavan yaptığı bugünlerde en az sevdiğiniz kararı vermek bile sizi rahatlatacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Hırslarınızın, hedeflerinizin sağlığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Tabii ki çabalarınız boşa değil ancak arada durup, bir adım geri atmak ve bir nefes almak da size en az çalışmak kadar iyi gelecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Sağlık sorunlarınızı görmezden gelerek büyük bir hata yapıyorsunuz. Özellikle aşırı sıcakların bastırdığı bugünlerde böyle ihmalkar davranışlarda bulunmak ileride daha büyük sorunlara yol açabilir.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün hayatınızdaki yeni bir dönemin başladığını daha yakından hissedeceğiniz, büyük olasılıkla bir an önce o döneme adım atmak için sabırsızlanacağınız bir gün. Yenilikler için çok az kaldı. Biraz daha sabır.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İçinizdeki kıpır kıpır enerji doğru kanalize edildiğinde mucizeler yaratabileceğinizi hissediyorsunuz. Hiç de haksız sayılmazsınız. Çok yönlü kişiliğinizi göstermek isteyeceğiniz bir gün bugün!

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bazen sizi alıkoyan yalnızca kendi hüsnükuruntularınız olabilir. Garanti altına almak istedikleriniz belki çoktan elinizden kayıp gitmiş ya da aslında hiç elinize geçmemiş olabilir. Biraz daha geniş açıdan hayata bakmayı denemelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Çevrenizde olup bitenlere kayıtsız kalabileceğiniz bir gün. Zaten kendi içinizde yaşadığınız yoğunluk da buna neden olabilir. Stresinizi doğru yönetememeniz ise sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Sorumluluk almayı seviyorsunuz diye her taşın altına elinizi koymaktan vazgeçmelisiniz. Bazı yükler sizin kapasitesinizin bir hayli üzerinde olabilir. Ayrıca etrafınızdakilerin düşüncelerini dinlememeniz sorunlara yol açabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hayattan ne istediğinizi tam olarak bilmek bazen sizi seçeneksiz bırakıyor. Böyle anlarda hangi türden fedekarlıkları yapmanız gerektiğini enine boyuna düşünmelisiniz. Önümüzdeki dönem size şans getiriyor, kullanın.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Hem sizin hem de etrafınızdakilerin farkında olduğu kontrol etme, belli standartlara uydurma yönündeki tutkunuz zaman zaman sizi içinde bulunmak istemeyeceğiniz durumlara sokuyor. Başkaları için değil belki ama özellikle kendiniz için bunu biraz gevşetmeniz gerektiğini kabullenmelisiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş